Komentara: 0
Pregleda: 3572

Fudbaleri Spartaka počeli pripreme za novu sezonu

02.07.2012. u 18:02h
Izvor: RTV Yueco
Fudbaleri Spartak Zlatibor vode posle mesec dana pauze počeli su pripreme za novu sezonu. Na prozivci se danas pojavilo 36 igrača.
Fudbaleri Spartaka počeli pripreme za novu sezonu

Za sada je kostur tima zadržan ali prelazni rok je u toku i po rečima predsednika kluba Dragana Simovića sve opcije su još uvek otvorene.

Ostankom prvog šefa struke Zorana Milinkovića, i nekih ključnih igrača od proše sezone pre svega Vidaka Bratića i Vladimira Torbice, Spartaka i ove sezone ima velike ambicije, ostanaka u vrhu tabele i pohod na Evropu.

Na probi se nalazi devet igrača Milan Radin iz Sente, Uroš Stepanović iz Crvene zvezde, Goran Adamović iz Budućnosti, Vukovljak Slobodan iz Radnika, Nemanja Marković iz Bačke, Marko Stanojević iz Željezničara, Bojan Kremenović iz Slobode i Nemanja Vidović iz Borca iz Banjaluke. Dvogodišnji ugovor sa subotičkim superligašem potpisao je Borko Veselinović nekadašnji član Partizana, Bežanije, korejskog Inčona i kineskog Dalijena.

Prve dve nedelje priprema subotički fudbaleri odradiće u subotici dok 14 jula planira se odlazak na Zlatibor gde će takođe biti dve nedelje.

Planirano je da subotički superligaš u pripremnom periodu odigra 10 prijateljskih utakmica.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3572

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

dragan simović

spartak zlatibor voda

Zoran Milinković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.