Komentara: 13
Pregleda: 8351

Savo Pavićević pojačao odbranu FK "Spartak"

05.07.2016. u 11:46h
Izvor: Subotica.com
FK "Spartak" dobio je veliko pojačanje u odbrani u vidu iskusnog Save Pavićevića, donedavno uzdanice Crvene zvezde i nekoliko evropskih klubova. Pavićević je potpisao dvogodišnji ugovor i sinoć se pridružio ekipi na pripremama na Zlatiboru.
Savo Pavićević pojačao odbranu FK "Spartak"

Fudbaleri Spartaka privode kraju pripreme za novu sezonu, kao i formiranje uslovno rečeno novog tima s obzirom da je u pauzi između dva prvenstva klub napustilo nekoliko važnih karika, ali su došla i neka nova imena, možda ne tako zvučna ali svakako su potencijal na koji Spartak može da računa u budućnosti.

Savo Pavićević rođen je 1980. godine u Lovćencu. Karijeru je počeo u Njegošu iz Lovćenca, igrao je u Hajduku iz Kule, Vojvodini, nemačkom Kotbusu, grčkoj Omoniji i Kavali, izraelskom Makabiju i Hapoelu, a u Zvezdu je prešao iz Anartozisa. Pavićević ima i 39 nastupa u nacionalnoj selekciji Crne Gore.

Jedno od novih imena je Savo Pavićević, doskorašnji prvotimac Crvene zvezde, koji je juče i zvanično parafirao dvogodišnji Ugovor sa subotičkim superligašem.

Ozvaničenje ugovora bilo je juče u Lovćencu, rodnom mestu iskusnog štopera, koji je ugostio dvočlanu delegaciju Spartaka u svom porodičnom domu i uz "kajsijevaču" stavio potpis na dvogodišnju vernost.

Pavićević je imao odličnu šampionsku sezonu 2014/15 u kojoj je bio jedan od stubova beogradske ekipe, dok je u protekloj sezoni doživeo nezgodnu povredu zbog koje je odsustvovao sa terena veći deo sezone. Iskusni štoper se u potpunosti oporavio i sigurno će biti od velike pomoći Spartaku u narednom periodu.

Savo Pavićević pojačao odbranu FK "Spartak"

PR Spartaka Miško Jovović i novi prvotimac Spartaka Savo Pavićević

Kako je saopšteno iz superligaša sa severa Bačke Pavićević je još juče u poslepodnevnim časovima krenuo put Zlatibora gde mu se nalazi ostatak ekipe na "visinskim" pripremama, a na kojem će ostati do 14 jula.

Prvenstvo počinje 23. jula, a do tada Spartak će odigrati još nekoliko kontrolnih mečeva. Na Zlatiboru će sutra odrigrati meč protiv Metalca, tri dana kasnije protiv Mladosti, a poslednja provera će biti ruski superligaš Toma kojeg će Spartak ugostiti u Subotici 20. jula, samo tri dana pred početak nove sezone.

Kako je ranije poznato svima koji prate Spartak i superligaški fudbal od ove sezone svi stadioni koji igraju ovaj rang takmičenja moraće da imaju uslove za igranje mečeva pod reflektorima. Za sada to ne ispunjavaju subotički Spartak i novi superligaš Bačka Palanka. S obzirom na uve uslove Spartak će svoje "domaće" mečeve igrati ili u Novom Sadu  (Stadion "Karađorđe") ili u Staroj Pazovi (Sportski centar FSS).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 9 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 8351

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.