Komentara: 17
Pregleda: 10560

Fudbaleri Spartaka opljačkani u Londonu, nedostaju i kopačke...

18.07.2018. u 10:44h
Izvor: Subotica.com
Nedugo po izlasku iz aviona na aerodromu "Hitrou" u Londonu igrači su primetili da im nedostaje sportska oprema, a neki da im je izvršena premetačina u prtljagu.
Fudbaleri Spartaka opljačkani u Londonu, nedostaju i kopačke...

Fudbaleri Spartaka krenuli su juče prepodne i Subotice na aerodrom "Nikola Tesla" kako bi poleteli do Londona, naredne stanice prema Kolrejnu u Severnoj Irskoj na revanš meč sa istoimenim klubom.

Posle prijatnog leta Er Srbije, u avionu koje nosi ime po poznatom srpskom pevaču i kantautoru Goranu Bregoviću, igrače je dočekalo neprijatno iznenađenje.

Kako piše Sportski žurnal, kapiten Dejan Kerkez i Slađan Rakić nedugo po izlasku iz letilice požalili su se organima reda na aerodromu u Londonu da im nedostaje sportska oprema, dok su neki drugi iz Spartakove ekspedicije prijavili premetačinu prtljaga.

Fudbaleri Spartaka su se iz Londona istog dana uputili za Belfast, prestonicu Serverne Irske, stotinjak kilometara udaljenog od grada Kolrejn, gde se i nalazi stadion istoimenog naziva.

Posle smeštanja u hotel Subotičani su imali prvi trening na stadionu "Showgrounds". Za prolazak dalje, posle 1:1 u Novom Sadu, boriće se u četvrtak od 20:45 po Srednjeevropskom vremenu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 9 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 10560

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.