Komentara: 0
Pregleda: 2565

Fudbaleri Spartaka odmerili snage sa Bačkom u prijateljskom duelu (1:3)

31.03.2016. u 15:47h
Izvor: Subotica.com
Srpskoligaš Bačka i superligaš Spartak iskoristili su pauzu u prvenstvu superligaša i odigrali prijateljsku utakmicu u kojoj su „golubovi” slavili pobedu od 3:1. Iako je u prvom poluvremenu domaća ekipa stekla prednost, Spartak je u nastavku uspeo da izjednači, a potom i preokrene rezultat u svoju korist.
Fudbaleri Spartaka odmerili snage sa Bačkom u prijateljskom duelu (1:3)

Prvi su zapretili izabranici trenera Černišova, Novaković je uputio jak šut sa nekih dvadesetak metara, ali se istakao golman Tripković i poslao loptu u korner. Kazna za to je usledila. Danijel Zlatković uočio je slobodna prostor i sa 25 metara poslao loptu u dalji ugao za vođstvo Bačke. U završnici prvog dela Milošević je imao priliku da izjednači, međutim ponovo je bio siguran Tripković.

U nastavku, Spartak je preuzeo inicijativu, i samo se čekalo na izjednačujući pogodak. Posle odlične kombinacije Makarića i Milića, Tasić je uspeo da sačuva svoju mrežu. Ipak u 57. minutu nakon asistencije Brankovića, Makarić glavom šalje loptu u gol Bačke za 1:1. Propustio je subotički superligaš još nekoliko šansi, ali su Milić i Ilić iskoristili one najbolje za trijumf   od 3:1.

Bačka 1901 – Spartak 1:3 (1:0)

Subotica – Stadion kraj Somborske kapije. Gledalaca: 100. Sudija: Stantić (Subotica). Strelci: Zlatković u 24. za Bačku, a Makarić u 57, Milić u 83. i Ilić u 86. minutu za Spartak.

Bačka 1901: Tripković, Milikić, Savović, Poljaković, Ćalasan, Matić, Vojnić, Torbica, Spremo, Zlatković, Jakovljević. Igrali su još: Tasić, Ušumović, Banjac, Nikić, Vukoičić, Vučković, Kiš, Nosković, Gavrić, Kemenj, Nađ.

Spartak: Mirković, Antonić, Milošević, Tomić, Kovačević, Jočić, Šljivić, Torbica, Novaković, Mrkela, Mudrinski. Igrali su još: Janošević, Žerard, Mezei, , Branković, Tumbasević, Makarić, Jondić, Jokić, Ilić, Milić, Ivanović.

Već za vikend ove dve ekipe igraju svoje prevenstvene mečeve. Bačka će u subotu odigrati derbi meč 19. kola na svom terenu protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice (15,30h), dok će Spartak istog dana dočekati Radnički iz Niša (15h).

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2565
Povezane teme

fudbalski klub spartak

fk bačka

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

prijateljska utakmica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.