Komentara: 9
Pregleda: 2397

Fudbaleri Spartaka od 17 časova gostuju OFK Beogradu

08.05.2016. u 13:16h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka od 17 časova gostuju OFK Beogradu

Spartak ne zna za poraz u mini ligi plejauta. U protekla četiri kola zabeležili su tri pobede i jedan nerešen rezultat uz gol razliku od 12:2. Osvojenim bodovima veoma su blizu ostvarenja svog cilja, opstanku u društvu najboljih. U prošlom kolu ostvarili su ubedljivu pobedu protiv Jagodine na svom terenu od 5:1 i zbog svega toga mirno čekaju današnji duel protiv OFK Beograda,

Povodom predstojećeg meča juče je održana konferencija za medije na kojoj su se javnosti obratili treneri Andrej Černišov i Miloš Kruščić, kao i igrač Đorđe Ivanović.

Černišov poziva na oprez jer ekipa još teoretski nije obezbedila opstanak

-  "Verovatno svi jedva čekaju da se sezona završi, iz prostog razloga jer je bila veoma teška. Bili smo na poslednjem mestu, nekako smo ispravili tu situaciju i sada se može reći da smo rešili pitanje opstanka, ali nije tako. To pitanje još uvek nije rešeno. Igramo dobro, pokazujemo dobar fudbal, u poslednjem meču pobedili smo visokom rezultatom, ali to još nije potvrdilo opstanak. Imamo još tri utakmice, ali želimo da pitanje opstanka rešimo već sutra u Beogradu protiv OFK Beograda. " - rekao je strateg "golubova"

Ivanović je protiv Jagodine bio dvostruki strelac, on ovaj meč dočekuje sa puno optimizma i veruje da ovo može biti meč u kojem će se rešiti dileme oko opstanka u elitnom rangu.

Meč na Karaburmi se igra od 17 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 2397

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.