Komentara: 5
Pregleda: 2868

Fudbaleri Spartaka igrali nerešeno sa Bačkom (0:0)

10.12.2016. u 14:57h > 15:55
Izvor: Subotica.com
Meč 20. kola Superlige između Spartak Ždrepčeve krvi i i Bačke, odigran na Gradskom stadionu u Subotica, završio je bez pobednika, odnosno obe ekipe su osvojile po bod.
Fudbaleri Spartaka igrali nerešeno sa Bačkom (0:0)

U prvih 45 minuta Spartak je bio znatno bolji protivnik, imao je tri izuzetne šanse, u sva tri slučaja priliku da se upiše u strelce imao je Mudrinski, ali falilo je koncentracije u završnici da se rezultat promeni. Gosti iz Bačke Palanke su svoju igru baziirali na odbrani svog gola, a u napadu nisu imali nikakve ambicije.

Samo što se nastavilo sa igrom u drugom poluvremenu Spartak je u 51' minutu dobio priliku da povede sa bele tačke. Zbog starta sa leđa u šesnaestercu Bačke sudija je isključio gostujućeg defanzivca, loptu je uzeo kapiten Torbica, šutirao snažno, ali golman Ćupić brani, kako sam penal, tako i pokušaj u nastavku akcije.

U 73' minuta Farkaš je zamenio Ivanovića, koji je vrlo brzo doneo neohodnu agresivnost i probijanje po desnoj strani.

Prvo poluvreme presikano je i u drugom delu, u smislu da je Spartak bio dominantniji, imao veći posed lopte u nogama, ali nažalost bez šansi (ako se ne računa penal) i golova. Katastrofalno stanje terena dodatno je pokvarilo igru i onemogućilo odigravanje tečnijih akcija jer ju igrači gubili balans, a lopta je na džombastoj podlozi neretko skakutala kako se njoj htelo.

Spartak Ždrepčeva krv - Bačka 0:0 (0:0)

Posle nekompletnog 20. kola Spartak zauzima 6. poziciju. U poslednjem kolu pred zimsku pauzu ekipa Andreja Černišova odigraće u sredu u Beogradu protiv Partizana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 2868
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.