Komentara: 2
Pregleda: 2945

Fudbaleri Spartaka gostuju Radničkom iz Kragujevca

29.09.2012. u 12:21h
Fudbaleri Spartaka pokušaće da na krilima niza nekoliko pozitivnih rezultata pred praznim tribinama u Kragujevcu ponesu kući 3 boda i time definitivno potvrde izlazak iz rezultatske krize. Utakmica se igra danas od 16 časova.
Fudbaleri Spartaka gostuju Radničkom iz Kragujevca

Našim fudbalerima na ruku ide i podatak da će domaća ekipa biti lišena pomoći iz gledališta zbog kazne koju joj je izrekao FSS zbog nedavnih sukoba navijača Radničkog i Crvene zvezde.

Utakmicu protiv Radničkog iz Kragujevca na stadionu "Čika Dača" možete da pratite uživo kroz tekstualni prenos na Mozzartovom meč centru.

Neće biti lako ali želimo da pobedimo i vratimo se sa 3 boda...

Petar Kurčubić, veoma pohvalno se izrazio o sledećem protivniku: - Pred nama je nova utakmica ali i jako veliki izazov. Izuzetno cenimo ekipu Radničkog i rad kolege Kuzeljevića. Ovo prvenstvo su slabo otvorili što se tiče rezultata, ali je iza njih mnogo dobrih igara. Bili su na više utakmica bolji rival od protivnika, ali to nisu uspeli da naplate. Što se na stiče, mi smo u solidnoj mini-seriji koja često kod igrača može da izazove dozu opuštanja.

Pogled na tabelu i broj bodova koje imamo nam ne daju pravo da se opuštamo, i dalje smo u situaciji da ne smemo da se opustimo. Želimo da se nametnemo od prvog minuta, pokušaćemo da pobedimo i tako nastavimo kontinuitet dobrih igara i rezultata. Imali smo tri utakmice u poslednjih nedelju dana. Međutim i druge ekipe su bile u istoj situaciji, u kojoj su odmorile neke igrače što smo i mi učinili. I Radnički je imao Kup meč u sredu, a naša mala prednost je u tome što je uz nas bolja atmosfera zbog prolaska u dalje takmičenje.

- Cenimo Kragujevčane i rad kolege Kuzeljevića. Radnički je često bio bolji od protivnika, ali nije uspevao to da naplati. Pogled na tabelu i broj bodova, uprkos seriji dobrih rezultata, ne daju pravo da se opuštamo. Daleko smo od mirne luke, pokušaćemo da se nametnemo od prvog minuta i nastavimo kontinuitet dobrih igara i rezultata – kaže Petar Kurčubić, trener FK "Spartak Zlatibor voda".

FK "Spartak Zlatibor voda" nema kadrovskih problema.

Posle poraza u Kupu, Radnički želi nove bodove u prvenstvu

Neočekivano, igrači kragujevačkog Radničkog su takmičenje u Kupu završili na startu, porazom u Novom Sadu, u susretu sa istoimenim prvoligašem.

Sada su sve misli okrenute ka prvenstvu i želji da se prekine dugi niz utakmica bez pobede. Trijumf je preko potreban. Spartak Zlatibor voda, rival Kragujevčana, po tradiciji, na „Čika Dači”, igra tvrdo.

– U ovom susretu, „igra” nam samo pobeda, uz poštovanje kvaliteta Spartak Zlatibor vode. Ne smemo da tražimo alibi u praznim tribinama, moramo da pronađemo put iz krize – smatra štoper Vladimir Otašević, koji je ne tako davno ravnicu Bačke zamenio Šumadijom.

Za razliku od poslednja dva takmičarska meča, stručni štab Radničkog će za predstojeći meč moći da računa na gotovo sve fudbalere.

Izostaće Ivan Petrović, zbog povišene temperature nije trenirao. Od povrede prsta oporavlja se mladi Lazar Rosić, neizvestan je za najbolji sastav.

Zdravstvenih problema ima i iskusni Dragan Radosavljević. Mesto uz desnu aut liniju zauzeće Petar Pavlović, a u tim se vraćaju Miljan Mutavdžić i Stefan Nedović.

Ostali parovi sedmog kola Jelen Superlige:

14 časova:
NOVI SAD: Vojvodina – Partizan

16 časova:
UŽICE: Sloboda Point – Hajduk
IVANJICA: Javor – OFK Beograd
NOVI PAZAR: Novi Pazar – Donji Srem
NIŠ: Radnički – BSK
KRAGUJEVAC: Radnički 1923 – Spartak ZV

19 časova:
BEOGRAD: Crvena zvezda – Smederevo

Nedelja - 15 časova:
BEOGRAD: Rad – Jagodina

Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2945
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.