Komentara: 0
Pregleda: 4215
Foto

Fudbaleri Spartaka dočekuju Bačku na startu sezone

21.07.2017. u 19:44h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krvi na startu nove Superligaške sezone dočekuju Bačku iz Bačke Palanke. Utakmica se igra u večernjem terminu, od 20 časova, na Gradskom stadionu, a u redovima plavo–belih očekuju pobedu na startu.
Fudbaleri Spartaka dočekuju Bačku na startu sezone

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi novu sezonu otvara pred svojim navijačima sutra od 20 časova na Gradskom stadionu  protiv Bačke iz Bačke Palanke. U taboru subotičkog superligaša ističu da su spremni za nove poduhvate, protivnika respektuju, ali očekuju da bodovi ostanu u Subotici.

- Protivnik je u odnosu na prošlu sezonu dosta izmenio ekipu. Videli smo da igraju sasvim drugačiju fudbal , ali ćemo se mi potruditi da nateramo rivala da se prilagođava našoj igri. Težićemo da igramo napadački fudbal na svakoj utakmici, počevšio od prvog kola. Momci su izuzetno radili, spremni smo i motivisani dočekujemo meč sa Bačkom. Nadamo se povoljnom rezultatu – kaže Aleksandar Veselinović, šef stručnog štaba Spartaka.

PREDSTAVLJENI NOVI IGRAČI - Klub je uspeo da zadrži kostur ekipe iz protekle sezone, ali je doveo i nekoliko novajlija koje je juče i predstavio.  Spartakovu defanzivu pojačaće Stefan Hajdin koji je prethodne tri godine nosio dres Radničkog iz Nove Pazove i igra na poziciji desnog beka. Na levoj strane, takođe na poziciji beka delovaće sedamnaestogodišnji David Dunđerski koji ima tek 17 godina. Iskusniji Andrija Vukčević, crnogorski reperezentativac došao je iz Sevilje i Japanac Noboru Šimura u redove Spartaka stigao je iz nikšićke Sutjeske.

Predost domaćeg terena još je jedan od aduta Spartaka pred duel sa Bačkom.

- Poštujemo i respektujemo sve protivnike, ali imamo svoje ambicije. Sama činjenica da igramo u večernjem terminu na domaćem terenu daje nam neku nadu da će sam ambijent uticati na našu igru. Nadam se da ćemo na terenu dobrom igrom „isprovocirati” prisutnu publiku i napraviti empatiju između tribina i terena – rekao je Veselinović.

Tim je napustio Ognjen Mudrinski, ali u Spartaku očekuju da mu prava zamena bude napadač Nemanja Nikolić koji je u redove "plavih golubova" stigao u januaru iz Kazahstana.

- Radili smo dobro tokom pripemnog perioda, slušali stručni štab i ukoliko ispunimo njihove zahteve mislim da rezultat neće izostati. Mlada smo ekipa, željna dokazivanja. Iskusniji smo za jednu sezonu igranja u Super ligi što mnogo znači. S obzirom da je ovo početak novog šampionata, prvo koli, zasigurno će biti malo tenzije zbog želje da što bolje odigramo. Daćemo sve od sebe da se prikažemo u najboljem svetlu i da pobedimo – jasan je Nikolić.

Fudbaleri Spartaka dočekuju Bačku na startu sezone

Novi prvotimci Spartak Ždrepčeve krvi

Meč će se igrati od prvog minuta pod reflektorima. Osim toga što igra Spartak, utakmica u noćnom terminu će biti dobar povod da subotička publika, i svi kojima je Spartak u srcu, dođe u subotu na Gradski stadion i pruži neophodnu podršku "golubovima" do prve prvenstvene pobede i nadamo se što dužeg niza.

Izvor: Subotica.com
Najava 1. kola Superlige i predstavljanje pojačanja u novoj sezoni Najava 1. kola Superlige i predstavljanje pojačanja u novoj sezoni Najava 1. kola Superlige i predstavljanje pojačanja u novoj sezoni Najava 1. kola Superlige i predstavljanje pojačanja u novoj sezoni Najava 1. kola Superlige i predstavljanje pojačanja u novoj sezoni Najava 1. kola Superlige i predstavljanje pojačanja u novoj sezoni Najava 1. kola Superlige i predstavljanje pojačanja u novoj sezoni Najava 1. kola Superlige i predstavljanje pojačanja u novoj sezoni
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4215
Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

aleksandar veselinović

fudbalska superliga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.