Komentara: 16
Pregleda: 7555

Fudbaleri iz Bačkog Dušanova dobili lopte

06.07.2015. u 13:33h
Izvor: GrO Srpska napredna stranka (SNS)
Fudbaleri „Hajduka“ iz Bačkog Dušanova u subotu 04. jula, uoči proslave seoske slave koju meštani obeležavaju 07. jula, dobili su na poklon fudbalske lopte, navodi se u saopštenju Srpske napredne stranke, Gradskog odbora u Subotici.
Fudbaleri iz Bačkog Dušanova dobili lopte

Njima su lopte uručili državni sekretar za sport Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije Predrag Peruničić, predsednik Gradskog odbora SNS-a u Subotici Bogdan Laban, državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja dr Nenad Ivanišević, i potpredsednik subotičkog odbora SNS-a Stevan Bakić. Podrška klubovima u vidu sporskih rekvizita ima cilj da sport postane masovniji.

"Pored osnovnih kriterijuma, a to su sport, infrastruktura, školski i univerzitetski sport, nova Strategija sporta Republike Srbije podrazumeva i masovnost. Veoma je važno da se ljudi što više bave fizičkom aktivnošću, a naš prioritet je da mladi što više vremena provedu na terenima", rekao je Peruničić.

Fudbalski klub "Hajduk" je osnovan daleke 1950. Godine i takmiči se u subotičkoj Gradskoj ligi.

"Ovaj klub je prepoznat kao klub koji zaslužuju našu pažnju. Veoma mi je drago što se ovakvom podrškom klubovima i manifestacijama doprinosi da građani svih delova grada, a pogotovo iz prigradskih naselja imaju jednake uslove i mogućnosti da se bave sportom", izjavio je Bogdan Laban.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Srpska napredna stranka (SNS)
Uručenej donacije fudbalerima iz Bačkog Dušanova Uručenej donacije fudbalerima iz Bačkog Dušanova Uručenej donacije fudbalerima iz Bačkog Dušanova Uručenej donacije fudbalerima iz Bačkog Dušanova Uručenej donacije fudbalerima iz Bačkog Dušanova Uručenej donacije fudbalerima iz Bačkog Dušanova Uručenej donacije fudbalerima iz Bačkog Dušanova Uručenej donacije fudbalerima iz Bačkog Dušanova
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 7555
Povezane teme

srpska napredna stranka

sns subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.