Komentara: 7
Pregleda: 2148

Fudbaleri Bačke 1901 savladali Cement (1:0)

26.03.2017. u 16:00h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Bačke u 18. kolu Srpske lige, grupa Vojvodina dočekali su i "minimalcem" savladali Cement. U meču sa više izglednih šansi duel je odlučio autogol gostiju za prvu pobedu subotičkih crveno-belih u prolećnom delu sezone.
Fudbaleri Bačke 1901 savladali Cement (1:0)

Na stadionu kraj Somborske kapije, pred oko 150 gledalaca, sastali su se Bačka 1901 i Cement iz Beočina. Idealni uslovi za fudbalski meč nažalost doneli su samo jedan pogodak, ali srećom on je ipak završio u mreži gostiju.

Prvo poluvreme proteklo je u inicijativi Bačke koja je mogla da povede u 16. minutu meča preko Stošića, kojem je falilo koncentracije da završni udarac plasira iza leđa golmana Romića. Uzvratili su gosti, ali je lopta završila preko gola. Do kraja prvog dela meča domaći su imali još nekoliko poluprilika, ali realizacija je izostala.

U nastavku Bačka je nastavila da propušta prilike, ali u 82. minutu pogledala ih je sportska sreća. Luka Slijepčević (Cement) je nakon Jakovljevićevog šuta, u želji da izbaci loptu u korner, istu sproveo u svoju mrežu i tako, ispostavilo se, doneo tri boda Subotičanima. Pokušavali su gosti silovito da dođu makar do boda, ali odbrana Bačke bila je na mestu i odolela je napadima Cemena.

Bačka 1901 – Cement 1:0 (0:0)
Slijepčević '82 (autogol)

Bačka 1901: Tasić, Sili, Milikić, Kiš, Pejović, Zolnajić (Spremo), M. Stošić (Temunović), Stamenković,  Jakovljević, Nađ (Matijević), Bursać.

Cement: Romić, Stankov, Janković, Bjedov, Slijepčević, Bajić, Pavlović, Katanić, Spasojević, Milić (Trivunović), Stojaković.

Posle nekompletnog osamnaestog kola Bačka drži poziciju broj šest sa 25 bodova, koliko ima i Borac iz Sakula, a 15 manje od prvoplasiranog Omladinca. U narednom kolu Subotičani putuju u Vršac

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 7
Pregleda: 2148
Povezane teme

fk bačka

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.