Komentara: 4
Pregleda: 3167

Fudbaler Spartaka Đorđe Ivanović prva zvezda Superlige

12.12.2017. u 14:35h
Izvor: Subotica.com
Fudbaler Spartaka Đorđe Ivanović prva zvezda Superlige

Đorđe Ivanović, napadač Spartak Ždrepčeve krvi, proglašen je za najboljeg pojedinca elitnog takmičenja. U izuzetno jakoj konkurenciji Spartakova desetka je ponela laskavo priznanje najboljeg igrača jesenjeg dela u smiraj godine kada je pored odličnih partija u plavo – belom dresu upisao i svoj prvi nastup za A selekciju Srbije.

Zajednica superligaša, televizija Arena Sport i kompanija Mozzart na najsvečaniji način proglasili su najbolji tim za tekuću kalendarsku godinu, igrača i trenera elitnog takmičenja. Kapiteni i treneri svih klubova Superlige birali su idealnih 11 u formaciji 4-4-2, gde se iz svakog tima moglo glasati najviše za četiri igrača.

Fudbaler Spartaka Đorđe Ivanović prva zvezda Superlige

Đorđe Ivanović prvotimac Spartak Ždrečeve krvi izabran je u idealnih 11, a ujedno i za najboljeg pojedinca u jesenjem delu šampionata, dok je priznanje najboljeg stratega pripalo Vladanu Milojeviću, šefu stručnog štaba Crvene zvezde.

Najbolji tim 2017. godine čini ovih 11 igrača: Vladimir Stojković (Partizan), Filip Stojković (Crvena zvezda), Saša Ivković (Voždovac), Vujadin Savić (Crvena zvezda), Nemanja Vučić (Zemun), Zoran Tošić (Partizan), Đorđe Ivanović (Spartak ŽK), Dušan Jovančić (Vojvodina), Nemanja Radonjić (Crvena zvezda), Leandre Tavamba (Partizan), Aleksandar Pešić (Crvena zvezda).

Fudbaler Spartaka Đorđe Ivanović prva zvezda Superlige

Šefovi stručnih štabova Crvene zvezde i Spartaka Vladan Milojević i Aleksandar Veselinović

U izuzetno jakoj konkurenciji Đorđe Ivanović je poneo priznanje najboljeg igrača jesenjeg dela šampionata Superlige Srbije.

- Zahvaljujem kapitenima i trenerima superligaša koji su glasali za mene, posebno mom treneru Aleksandru Veselinoviću. Veliku zahvalnost dugujem i ostalim članovima stručnog štaba i mojim saigračima koji su mi pomogli da stignemo do ove vredne nagrade – rekao je Ivanović na dodeli priznanja koja je održana u Sportskom centru „Voždovac” u Beogradu.

Fudbaler Spartaka Đorđe Ivanović prva zvezda Superlige

Nikola Simović - potpredsednik Spartaka, Aleksandar Veselinović - šef struke Spartaka, Đorđe Ivanović - fudbaler, Ljubiša Dunđerski - sportski direktor kluba i Miloš Ostojić - golman

Pored Ivanovića, još pet igrača Spartaka se našlo na listi nakon glasanja kapitena i trenera, a to su Aranđel Stojković, Aleksandar Radovanović, Stefan Hajdin, Mile Savković i Nemanja Nikolić. Podatak da su i ostali saigrači Spartakovog gpčgetera konkurisali za idealni tim potvrđuje da je ekipa Aleksandra Veselinovića sastavljena od izuzetno kvalitetnih mladih igrača koji svojim igrama na terenu potvrđuju to da nisu sasvim slučajno odmah iza večitih.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 3167

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

đorđe ivanović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.