Komentara: 3
Pregleda: 3281
Foto

FK "Spartak ŽK" proglasio najbolje pojedince u 2017. godini

14.12.2017. u 17:52h
Izvor: Subotica.com
Po ustaljenoj tradiciji FK Spartak Ždrepčeva krv je po okončanju polusezone i pre odlaska na pauzu organizovao zajednički ručak za celokupnu radnu zajednicu i prijatelje kluba. Svečanu priliku iskoristili su da proglase najbolje pojedince iz škole fudbala i seniorskog tima u 2017. godini.
FK "Spartak ŽK" proglasio najbolje pojedince u 2017. godini

Prisutne je pozdravio Dragan Simović, predsednik Spartaka, istakavši da je ovo jedna od najuspešnijih polusezona subotičkog superligaša, dok je Nemanja Simović, član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu u Subotici, izneo neke detalje oko poboljšanja infrastrukture na Gradskom stadionu i zahvalio se svima u klubu na odličnim rezultatima u jesenjem delu.

Šestu godinu za redom Subotičani nagrađuju najbolje pojedince u svojim redovima koji su se igrama i zalaganjem istakli u tekućoj godini, pa je tako najbolji igrač Đorđe Ivanović koji je ove polusezone postigao 11 golova i svojom igrom skrenuo pažnju na sebe, kako fudbalske javnosti, tako i selektora Mladena Krstajića.

FK "Spartak ŽK" proglasio najbolje pojedince u 2017. godini

Veliko priznanje od kolega i trenera svih superligaških klubova upravo je otišlo na adresu Spartakovog ofanzivca gde je izabran za najkorisnijeg igrača jesenjeg dela. „Zlatnu kopačku” Ivanoviću uručio je Dragan Simović, predsednik subotičkog superligaša. Priznanje za najboljeg asistenta pripalo je Nemanji Nikoliću drugom strelcu "plavih golubova", a plaketu mu je uručio Goran Drača, potpredsednik kluba. Najlepši golu u 2017. godini postigao je Mile Savković protiv Voždovca, kada je Spartak trijumfovao sa 3:2 u Beogradu, a priznanje mu je uručio Nikola Simović, potpredsednik Spartaka.

Nagrađeni su i mlađi igrači iz Škole fudbala, pa je tako za najboljeg omladinca proglašen Luka Pavlović, najbolji kadet je Luka Bijelović, a pionir Veljko Arsović.

FK "Spartak ŽK" proglasio najbolje pojedince u 2017. godini

Igrači Spartaka od danas su slobodni, a okupljanje je zakazano za deveti januar 2018. godine kada će početi pripreme za nastavak šampionata.

Izvor: Subotica.com
Svečanost FK "Spartak ŽK" povodom kraja polusezone Svečanost FK "Spartak ŽK" povodom kraja polusezone Svečanost FK "Spartak ŽK" povodom kraja polusezone Svečanost FK "Spartak ŽK" povodom kraja polusezone Svečanost FK "Spartak ŽK" povodom kraja polusezone Svečanost FK "Spartak ŽK" povodom kraja polusezone Svečanost FK "Spartak ŽK" povodom kraja polusezone Svečanost FK "Spartak ŽK" povodom kraja polusezone
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 3281

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

dragan simović

nemanja simović

đorđe ivanović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.