Komentara: 16
Pregleda: 2442

Fudbal: Težak poraz Spartaka u Surdulici

29.10.2017. u 21:35h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi poklekli su u Surdulici. Radnik je bio neumoljiv i slavio visokim rezultatom 5:1. U narednom kolu Spartak gostuje Bačkoj.
Fudbal: Težak poraz Spartaka u Surdulici

Navikli su fudbaleri Spartaka ove jeseni subotičku publiku samo na dobre rezultate, pa je poraz u Surdulici od 5:1 pravo iznenađenje. Utakmica u kojoj su se sastale dve izuzetno dobre ekipe željne dokazivanja i golova pripala je domaćinu. Surduličani su sve svoje šanse iskoristili, dok su Golubovi i pored velikog broja prilika uspeli samo jednom da zatresu mrežu Čančarevića.

Prvi je zapretio Radnik i odmah iz drugog pokušaja stigao do vođstva pogotkom Zlatanovića. U 21. minutu Spartak je mogao do izjednačenja, ali je loptu nakon šuta Hajdina, Čančarević izbacio u korner. Kazna za propušteno je usledila i domaći tim je duplirao prednost pogotkom Radovića. Nisu se predavali Golubovi i već u 35. Minutu su smanjili rezultat na 2:1. Nakon dobre asistencije Nikolića, kapiten Ivanović je zatresao mrežu protivnika. Najbolji pojedinac susreta tamnoputi Keremeh povisio je prednost Radnika na 3:1, dok je rezultat prvog poluvremena postavio Gojković iz slobodnog udarca za visokih 4:1.

I u nastavku susreta se vodila velika borba, ali je domaći tim bio uspešniji. Mnogo muke odbrani Subotičana zadavao je Keremeh, ali su Golubovi odolevali. Na drugoj strani mnogobrojni pokušaji Spartaka nisu realizovani zahvaljujući raspoloženom Čančareviću ispred gola Surduličana. Konačan rezultat susreta postavio je Stanković u sudijskoj nadoknadi vremena posle nesebične asistencije Keremeha – 5:1.

Radnik – Spartak ŽK 5:1 (4:1)
Zlatanović 9', Radović 32', Keremeh 37', Gojković 45', Stanković 91' - Ivanović 35'.

Radnik: Čančarević, Mladenović, Ivanović, Pantelić (Stanković), Gojković, Tanasin, Pejčić (Žakula), Mićić (Mirosavljević), Keremeh, Zlatanović, Radović.

Spartak ŽK: Ostojić, Stojković, Radovanović, Kerkez, Hajdin, Šimura, Jočić (Glavčić), Čečarić (Torbica), Ivanović, Vukčević (Abaz), Nikolić.

Superligaš sa severa Bačke trenutno drži poziciju broj 5 sa 26 osvojenih bodovam dva manje od Voždovca, a četiri manje od Vojvodine. Posle minimalnog poraza protiv Crvene zvezde u Beogradu Subotičani su par dana kasnije morali na drugi deo Srbije. U narednom kolu Spartak gostuje Bačkoj.

Tabela posle petnaest odigranih kola.

Fudbal: Težak poraz Spartaka u Surdulici

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 2442
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.