Komentara: 0
Pregleda: 2529

Fudbal: Sutra počinju pripreme Spartaka, Čečarić u Krakoviji

08.01.2019. u 12:17h
Izvor: Subotica.com
Za fudbalere Spartak Ždrepčeve krvi sutra se završava zimska pauza, s kojom je uporedo trajalo i formiranje tima za prolećni deo šampionata. Ostali su Subotičani bez Čečarića, ali će nekoliko novajlija pojačati redove plavo – belih.
Fudbal: Sutra počinju pripreme Spartaka, Čečarić u Krakoviji

 „Golubovi“ već sutra počinju pripreme za nastavak prvenstvene trke, a na okupljanju se neće pojaviti Bojan Čečarić, koji je juče potpisao za poljskog superligaša Krakoviju.

Ofanzivni vezista Spartaka, Poljacima je postao zanimljiv još prošle zime tokom priprema u Turskoj kada je protiv njihove ekipe u prijateljskom meču  odigrao izvanredno. Čečarić je juče konačno stavio paraf na troipogodišnji ugovor sa Krakovijom, a Spartak će inkasirati oko 150.000 evra.

Fudbal: Sutra počinju pripreme Spartaka, Čečarić u Krakoviji

Sutra u 13 časova Predrag Rogan šef struke sa svojim saradnicima će okupiti ekipu na Gradskom stadionu i zvanično početi rad za prolećni deo prvenstva.

Spartak će prvi deo priprema odraditi u Subotici, gde će 19. januara odigrati i prvu kontrolnu utakmicu protiv Bekeščabe iz Mađarske, a potom se „golubovi“ sele u Tursku.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2529

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.