• Pregleda: 1869

Fudbal: Sutra počinju pripreme Spartaka, Čečarić u Krakoviji

Za fudbalere Spartak Ždrepčeve krvi sutra se završava zimska pauza, s kojom je uporedo trajalo i formiranje tima za prolećni deo šampionata. Ostali su Subotičani bez Čečarića, ali će nekoliko novajlija pojačati redove plavo – belih.
Fudbal: Sutra počinju pripreme Spartaka, Čečarić u Krakoviji

 „Golubovi“ već sutra počinju pripreme za nastavak prvenstvene trke, a na okupljanju se neće pojaviti Bojan Čečarić, koji je juče potpisao za poljskog superligaša Krakoviju.

Ofanzivni vezista Spartaka, Poljacima je postao zanimljiv još prošle zime tokom priprema u Turskoj kada je protiv njihove ekipe u prijateljskom meču  odigrao izvanredno. Čečarić je juče konačno stavio paraf na troipogodišnji ugovor sa Krakovijom, a Spartak će inkasirati oko 150.000 evra.

Sutra u 13 časova Predrag Rogan šef struke sa svojim saradnicima će okupiti ekipu na Gradskom stadionu i zvanično početi rad za prolećni deo prvenstva.

Spartak će prvi deo priprema odraditi u Subotici, gde će 19. januara odigrati i prvu kontrolnu utakmicu protiv Bekeščabe iz Mađarske, a potom se „golubovi“ sele u Tursku.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.