• Pregleda: 1401

Fudbal: Subotica U8 osvojila drugo mesto u Apatinu

Fudbalski klub „Subotica“, dečaci rođeni 2011. godine, osvojili su drugo mesto na turniru održanom u Apatinu. Mališani, pod vođstvom trenera Bojana Ušumovića, u borbi za pobednički trofej poraženi su od Partizana sa 6:0.
Fudbal: Subotica U8 osvojila drugo mesto u Apatinu

Mali fudbaleri Subotice na turniru u Apatinu zauzeli su drugo mesto nakon što su u finalu izgubili od Partizana. Iako je bila jaka konkurencija Subotičani su se izborili za samu završnicu.

Tokom takmičenja u grupi Subotica je slavila protiv Radničkog iz Sombora sa 3:1 i Olimpika sa 3:0, dok je od TSC-a pretrpela poraz od 4:0. U četvrtfinalnom duelu pobedila je Lidera sa 2:0, dok se u polufinalu sastala sa ekipom TSC-a. Meč je završen bez pobednika 1:1, a nakon penala bili su bolji Subotičani 2:1 i obezbedili plasman u finale. U borbi za zlatne medalje izgubili su od Partizana sa 6:0.

Subotica je nastupala u sastavu: Vidak Gvozdenović, Damjan Radulović, Rade Vučković, Oliver Jurešić, Marko Šever, Saša Sedlić, Vukan Jovanović, Nikša Đurković, Milutin Bojić, Dmitar Bojić, Maksim Markuš, Maksim Fazekaš, Ognjen Vojinović. Trener: Bojan Ušumović.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.