Komentara: 3
Pregleda: 1543

Fudbal: Spartak u ponedeljak dočekuje Vojvodinu

15.08.2021. u 09:51h
Izvor: Subotica.com
Derbi meč 5. kola Linglong Super lige Srbije igra se u ponedeljak od 19 časova kada Spartak dočekuje ekipu Vojvodine. Rivalstvo ovih klubova je uvek bilo veliko, a mečevi izuzetno zanimljivi, pa nema razloga da tako ne bude i ovom prilikom.
Fudbal: Spartak u ponedeljak dočekuje Vojvodinu

Spartak osokoljen pobedom protiv Mladosti u Lučanima sigurno će ići na overu trijumfa. Ništa manje neće biti motivisani Novosađani da uzmu bodove na Gradskom stadionu i željom da protov Spartaka "zaleči rane" posle debakla u Lincu.

„Golubovi“ od početka prvenstva imaju osvojena četiri boda uz jedan nerešen rezultat, dva poraza i pobedu, a isto toliko bodova ima i tim sa „Karađorđa“ sa utakmicu manje zbog učešća na međunarodnoj sceni.

Prodaja ulaznica za vojvođanski derbi počeće na dan utakmice od 18,15 časova na blagajnama Gradskog stadiona. Posetioci stariji od 14 godina ulaznicu će plaćati 300 dinara, za istog 250, dok će bočne strane stadiona biti 200 dinara.

Obezbeđen je i TV prenos na Arenasport 4.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 1543
Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.