Komentara: 5
Pregleda: 1746

Fudbal: Spartak u nedelju gostuje u Nišu

10.03.2018. u 13:10h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv bez ijednog osvojenog boda u nastavku prvenstva gostuje zahuktalom Radničkom u Nišu, u okviru 27. kola Superlige Srbije. Meč se igra u nedelju.
Fudbal: Spartak u nedelju gostuje u Nišu

Za Subotičane nema više izbora, neminovno je da moraju da se trgnu iz zimskog sna i uknjiže bar bod. Neće biti lako ostvariti ciljeve protiv ekipe sa Čaira koja želi sezonu da završi među četiri prvoplasirane u  Superligi, ali u taboru plavo – belih ističu da u Niš ne putuju sa belom zastavom.

- Očekuje nas treća utakmica u gustom rasporedu, gostovanje u Nišu protiv kvalitetnog protivnika i izuzetno dobro organzovanog kluba koji velikim koracima grabi ka izlasku na evropsku scenu. Igraju veoma dobro, što pokazuju i dosadašnji rezultati gde su uknjižili 10 utakmica bez poraza. Za nas će ova utakmica biti teška, jer se nalazimo u maloj rezultatskoj krizi i situaciji kada bodovno nismo uspeli da budemo na nivou kao u jesenjem delu – objašnjava Aleksandar Veselinović, šef stručnog štaba Spartaka i dodaje: – Bez obzira na trenutnu situaciju naša obaveza je da se spremimo za predstojeći meč i damo svoj maksimum. Moramo da ispunimo zadatke u igri, da ispravimo nedostatke koji su se pojavili u poslednje dve odigrane utakmice protiv Mladosti i Zemuna i da se vratimo na kolosek uspeha. Momci moraju da glavu dignu gore i  da budu svesni , da iz ovog perioda rezultatske krize moraju izaći stoički, svi zajedno kao jedan. Ma kojih 11 da istrči na teren, moraju da budu jedinstveni, da budu ekipa  i sa velikom željom da se bore protiv Radničkog u Nišu jer samo tako možemo do dobrog rezultata

Spartak ne može računati na povređene Kerkeza i Jočića u duelu protiv Radničkog. Iako oslabljeni plavo – beli veruju da se iz Niša mogu vratiti s osvojenim bodovima.

- Pred nama je meč protiv jedne izuzetno dore i kvalitetne ekipe koja je to dokazala kroz dosadašnje utakmice. Radnički je upisao 10 mečeva bez poraza. Poslednja ekipa koja je slavila na Čairu jeste lider šampionata, Crvena zvezda. Neće nam biti ni malo lako da ostvarimo ono što želimo protiv takvog rivala, ali se ne predajemo. Respekt prema protivniku, mi idemo u Niš da se nadigravamo i u Suboticu vratimo sa osvojenim bodom, a možda i tri – poručuje Ognjen Đuričin, novajlija "golubova".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 5
Pregleda: 1746

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

aleksandar veselinović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.