Komentara: 11
Pregleda: 3832

Fudbal: Spartak u nedelju dočekuje Crvenu zvezdu, nema odlaganja meča

23.02.2018. u 10:15h > 21:46
Izvor: Subotica.com
U okviru 24. kola Superlige Srbije, fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u nedelju, 25. februara, od 13 časova, na Gradskom stadionu dočekuju Crvenu zvezdu. Bez obzira na primedbe klubova odlučeno je da će se meč odigrati po planu.
Fudbal: Spartak u nedelju dočekuje Crvenu zvezdu, nema odlaganja meča

U prvom delu prvenstva lider je bio bolji, a ovo je prilika za "golubove" da se revanširaju crveno – belima za taj poraz.

Duel dve najefikasnije ekipe u ligi zasigurno će biti zanimljiv, mada vremenska prognoza ne ide baš na ruku fudbalskim timovima. Sneg koji ovih dana  sporadično pada sigurno će otežati uslove za igru, jer je svima dobro poznato u kakvom stanju je teren u Subotici.

DOBITNICI KARATA - U saradnji sa FK "Spartak ŽK" i JKP "Stadion" putem nagradne igre podelili smo 5 puta po dve ulaznice za nedeljni meč. Za par časova javilo nam se preko 40 posetilaca. Metodom slučajnog odabira po dve ulaznice dobili su: Marko Šćepović, Bojana Lero, Jamanta Šafranj, Andrija Vučetić, Tibor Vaci. Čestitamo dobitnicima, a ostalima se zahvaljujemo na učešću. Dobitnike ćemo kontaktirati oko preuzimanja.

Bez obzira na vremenske prilike izvesno je da podrška za oba kluba neće izostati.

Spartak koji je nesrećno, i pored izvanredne igre i efikasnosti, ispustio bodove na prolećnoj premijeri u Kruševcu spreman je za meč sa Crvenom zvezdom koja je u sredu završila svoju evropsku priču.

Pred fudbalerima Spartak Ždrepčeve krvi je novi ispit. U goste subotičkom superligašu dolazi Crvena zvezda koja je pre tri dana završila svoju evropsku priču. Ljubitelji fudbala nakon dvomesečne pauze imaće priliku da na Gradskom stadionu isprate duel dve najefikasnije ekipe domaćeg šampionata. Pred sutrašnju utakmicu u tabora plavo – belih ističu da su spremni, ali da uslovi ne idu na ruku ni njima, a ni protivniku.

U nezgodnom trenutku nam dolazi najbolja ekipa Superlige. Momenat nije povoljan iz razloga što vremenski uslovi nisu idelani. Sneg je nekoliko dana padao,a tek u petak je teren očišćen što će zaista biti otežavajuća okolnost da u delo sprovedemo naš sistem igre. S obzirom da Crvena zvezda, kao i mi igra brz napadački fudbal, a ovi uslovi i teren nam to neće dozvoliti, izostaće lep fudbal. Ko će imati više sreće videćemo na isteku 90. minuta, ali u ovom trenutku najvažnije će biti da svi posle utakmice budemo zdravi i bez povreda jer je teren u katastrofalnom stanju – rekao je Nemanja Nikolić, napadač Spartaka

NEMA ODLAGANJA UTAKMICE - Zbog vremenskih uslova i lošeg terena Spartak Ždrepčeva krv je zatražio odlaganje nedeljnog meča sa Crvenom zvezdom. Tim iz Ljutice Bogdana se složio sa predlogom domaćina, ali Zajednica Superligaša nije dozvolila odlaganje. Postoji mogućnost da se 60 minuta pred meč delegat, sudija i klubovi slože da ipak nema uslova za regularno igranje fudbala.

Šef stručnog štaba Spartaka, Aleksandar Veselinović, istakao je da ima mnogo kadrovskih problema što otežava pripremu utakmice

Imamo nekoliko povređenih igrača što nam dodatno otežava pripremu za predstojeću utakmicu. Do samog početka meča, malte ne nećemo znati na koga ćemo moći da računamo za duel sa Crvenom zvezdom. Dok ne dobijemo lekarske izveštaje. I pred svih problema koji nas prate mi se pripremamo za ovu utakmicu motivisano sa željom da odigramo kvalitetno koliko nam ovakav teren, ali i kvalitet protivnika dozvoli – jasan je Veselinović.

Fudbal: Spartak u nedelju dočekuje Crvenu zvezdu, nema odlaganja meča

Stanje terena u petak oko 13 časova

Pokušaće "golubovi" u nedelju da ostvare dobar rezultat i u ovom delu šampionata krene stazom uspeha koja će Subotičane odvesti među vodeće ekipe superligaškog društva, a moguće je i na evropsku scenu..

PRODAJA ULAZNICA JOŠ DANAS NA BAZENU "PROZIVKA" I U HALI SPORTOVA - Prodaja ulaznica se vrši na bazenu SRC "Prozivka" od 7 do 20 časova, do petka u prostorijama JKP „Stadion” (7-15 časova, od petka), kao i na dan održavanja meča, u nedelju od 11 časova na blagajni sa zapadne strane stadiona.

Cene ulaznica za ovaj meč su: zapad 400, istok 350, jug 350, sever 200 din. Za decu do 14 godina cena ulaznice je 100 dinara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 11
Pregleda: 3832

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.