Komentara: 9
Pregleda: 2131

Fudbal: Počela prodaja ulaznica za meč sa Crvenom zvezdom

20.02.2018. u 12:34h
Izvor: Subotica.com
Fudbalski klub "Spartak Ždrepčeva krv" u nedelju, 25. februara od 13 časova na Gradskom stadionu dočekuje Crvenu zvezdu, u okviru 24. kola Superlige Srbije. Počela je prodaja karata.
Fudbal: Počela prodaja ulaznica za meč sa Crvenom zvezdom

Kao svaki put kada sa "golubovima" snage odmerava neki od naša dva najveća kluba, vlada veliko interesovanje za taj susret. Zbog toga ulaznice za predstojeći meč su puštene od juče u prodaju. Prodaja ulaznica se vrši na bazenu SRC "Prozivka" od 7 do 20 časova, do petka u prostorijama JKP „Stadion” (7-15 časova, od petka), kao i na dan održavanaj meča, u subotu od 11 časova na blagajni sa zapadne strane stadiona.

Cene ulaznica za ovaj meč su: zapad 400, istok 350, jug 350, sever 200 din. Za decu do 14 godina cena ulaznice je 100 dinara.

U saradnji sa FK "Spartak" i JKP "Stadion" podelićemo 5 puta po dve ulaznice za zapadnu tribinu. Karte ćemo podeliti kroz nagradnu igru u petak tokom popodneva.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 9
Pregleda: 2131

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.