Komentara: 2
Pregleda: 2014

Fudbal: Spartak u izmenjenom sastavu protiv Proletera

06.08.2018. u 09:41h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi večeras od 18 časova u Kuli igraju utakmicu 3. kola Superlige Srbije, a protivnik im je Proleter sa Slane bare. Ekipa Vladimira Gaćinovića duel sa Novosađanima u Kuli počeće u znatno izmenjenom sastavu u odnosu na sve dosadašnje utakmice jer će oni koji su protiv Sparte igrali dobiti priliku da se odmore.
Fudbal: Spartak u izmenjenom sastavu protiv Proletera

Nakon uspeha na međunarodnoj sceni i u iščekivanju meča sa ekipom iz Kopenhagena Spartak Ždrepčevu krv danas očekuje meč u domaćem šampionatu protiv novajlije u ligi, Proletera sa Slane bare.

- Igramo u jakom ritmu na dva koloseka, što ni malo nije lako. Imamo nekoliko povređenih igrača, a treba da odmorimo monmke za predstojeći duel u kvalifikacijama za Ligu Evrope tako da će u timu biti rotacija. Priliku će dobiti mlađi igrači da se pokažu. Neće im biti lako protiv Proletera koji je čvrsta, kompaktana ekipa, ali je ovo prava šansa da se oni pokažu u pravom svetlu i da prezentuju klub što je bolje moguće. Verujem da će svi koji izađu na teren , svojski se potruditi da opravdaju očekivanja i ostvare dobar rezultat protiv novajlije u ligi – kaže Savo Pavićević, saradnik šefa struke Spartaka.

Slađan Rakić, nojajlija iz Crvene zvezde pristigao u letnjem prelaznom roku večeras će da debituje za „golubove“ protiv Proletera.

- Danas ću debitovati u dresu Spartaka i potrudiću se maksimalno da opravdam ukazano poverenje, a verujem da će i moji saigrači dati sve od sebe da osvojimo tri boda. Teško je boriti se na dva koloseka, međutim to je fudbal i  ne smemo se predavati. Lepo je to što nižemo uspehe na međunarodnoj sceni,  ali se ne sme zapostaviti ni domaći šampionat. Sve misli nam moraju biti usmerene na ovaj današnji meč  u cilju da osvojimo tri boda – poručuje Rakić.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2014

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

sava pavićević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.