Komentara: 2
Pregleda: 2011

Fudbal: Spartak u četvrtfinalu Kupa u sredu dočekuje Mladost iz Lučana

12.03.2019. u 15:19h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi sutra igraju meč četvrtfinala Kupa Srbije. Voljom žreba, odlučeno je da se Subotičani za prolazak u završnicu najmasovnijeg klupskog takmičenja bore s ekipom Mladosti iz Lučana. Utakmica se igra na Gradskom stadionu od 14 časova.
Fudbal: Spartak u četvrtfinalu Kupa u sredu dočekuje Mladost iz Lučana

Spartak se u četvrtfinale Kupa Srbije plasirao nakon što je savladao Mačvu golom Denkovića, a sada mu u goste dolazi ekipa Mladosti.

Biće to težak zadatak  za tim Predraga Rogana uzimajući u obzir trenutni položaj Lučanaca na tabeli. U prvenstenom susretu odigranom u prvom delu šampionata Mladost je bila za gol uspešnija. Slavio je tada superligaš iz Lučana rezultatom 2:1 i to nakon dva dosuđena jedanaesterca. Znaju u redovima plavo – belih da im neće biti lako protiv takvog rivala da izbore plasman u polufinale Kupa Srbije, ali veruju u sebe i nadaju se da bi mogli prirediti radost prisutnima na Gradskom stadionu sutra od 14 časova kada počinje meč.

Ostali parovi četvrtfinala Kupa Srbije: Napredak – Partizan, Crvena zvezda – Radnik i Radnički Niš - Vojvodina. Polufinalni mečevi će se igrati 17. aprila i 15. maja, dok će finale biti održano 30. maja na stadionu Čair u Nišu.

Utakmica protiv Mladosti se igra u sredu na Gradskom stadionu od 14 časova, a ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 2011

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

fudbalski kup srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.