Komentara: 0
Pregleda: 1128

Fudbal: Spartak u četvrtak dočekuje Radnik

04.04.2018. u 17:06h
Izvor: Subotica.com
Super liga Srbije ušla je u završnicu regularnog dela. Spartak u poslednjem, 30. kolu, na domaćem terenu od 17 časova odmeriće snage sa Radnikom iz Surdulice.
Fudbal: Spartak u četvrtak dočekuje Radnik

Spartak Ždrepčeva krv regularni deo takmičenja zatvoriće protiv Radnika sutra na Gradskom stadionu. Surduličani su jedina ekipa od koje su "golubovi" pretrpeli ubedljiv poraz u prvom delu prvenstvene trke. U taboru plavo – belih ističu da su spremni za revanš Surduličanima.

- Dolazi nam dobra ekipa Radnika koja je uvek nezgodan protivnik, ali mi znamo našu računicu, a to su tri boda. Malo smo psihički opterećeni jer smo doživeli ubedljiv poraz od Čukaričkom i sada želimo to da ispravimo. Igramo pred našom publikom i nadam se, uz njihovu podršku, da ćemo doći do pobede i u ovoj teškoj utakmici. Značila bi nam tri boda protiv Surduličana da učvrstimo petu poziciju pred plejof – ističe Savo Pavićević pomoćni trener Spartaka.

Prvotimac Dejan Kerkez bio je izuzetno samokritičan nakon ubedljivog poraza od Čukaričkog, ali pred današnju utakmicu poručuje da su svi spremni za pobedu pred plejof.

- Imamo veliku želju da se iskupimo za poraz na Banovom brdu. Spremni smo da damo sve od sebe i da pobedom dočekamo plejof. Neće biti lako - to je sigurno, jer naš današnji protivnik ima izuzetno kvalitetan tim, dobre pojedince i pozicija na tabeli ne sme nikako da zavara. U prvom delu su oni trijumfovali, nama ostaje da se revanširamo i uknjižimo nova tri boda – kaže Kerkez, stameni štoper "golubova".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1128

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.