Komentara: 7
Pregleda: 2043

Fudbal: Spartak sutra u Kuli dočekuje Radnički iz Niša

18.08.2018. u 21:39h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi sutra od 17 časova u Kuli igraju meč 5. kola Super lige Srbije protiv Radničkog iz Niša. Subotičani opredeljeni za evropske mečeve i što bolji učinak na međunarodnoj sceni, u domaćem šampionatu od starta prvenstvene trke upisali su samo tri boda na četiri odigrana meča. Pred duel sa Nišlijamal iz tabora plavo – belih poručuju da je vreme za pobedu.
Fudbal: Spartak sutra u Kuli dočekuje Radnički iz Niša

Spartak Ždrepčeva krv je završio svoju misiju u Evropi i okreće se domaćem šampionatu. Četa Vladimira Gaćinovića nije imala mnogo vremena za odmor, jer je sutra očekuje duel u Kulu sa Radničkim iz Niša.

- Čeka nas težak zadatak, jer nismo imali vremena ni jedan dan da se odmorimo. Nama je ovo 11. meč za 36 dana. Veoma je naporno kada se igra svaka tri dana, a od toga šest evropskih utakmica smo odigrali u tom periodu. Žao mi je što nismo mogli pomeriti duel sa Radničkim bar za jedan dan da se igrači malo odmore, ali nećemo kukati. Idemo dalje u želji da se pokažemo u istom svetlu kao i na prethodnim utakmicama u Kopenhagenu – rekao je Vladimir Gaćinović, šef stručnog štaba Spartaka.

Slab učinak Subotičana u prethodna tri kola Superlige, gde su ostvarili pobedu samo protiv Mačve, pred duel sa Nišlijama dodatni je motiv da uknjiže nove bodove.

- Svesni smo činjenice da su nam mečevi na međunarodnoj sceni bili prioritet i da je domaći šampionat bio zapostavljen. Osetilo se to posebno na utakmicama u Bačkoj Palanci i protiv Proletera gde smo igrali sa totalno podmlađenim timom.Međutm, tek je početak prvenstvene trki. Dug je šmpiont, a nije to toliki zaostatak koji je nenadoknadiv, samo je neprijatno - objašnjava strateg Subotičana i dodaje: - Već sutra ćemo pokušati protiv Radničkog da dođemo do povoljnog rezultata. Neće to biti nimalo lako, jer znamo kakva je ekipa iz Niša vođena Nenadom Lalatovićem, koga izuzetno cenim. Tim je sastavljen od kvalitetnih pojedinaca i ofanzivno su mnogo opasni. Posebno su po gol protivnika nezgodni krilni napadači Ranđelović i Stanisavljević, ali i napadač Haskić. Znamo šta nam je činiti i verujem da ćemo uspeti ostvariti željeni rezultat – kaže Gaćinović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 2043
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.