Komentara: 12
Pregleda: 2717

Fudbal: Spartak savladao Mačvu na startu sezone

23.07.2018. u 21:58h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv na premijeri u novoj sezoni upisao je pobedu. Subotičani su u prvom kolu savladali Mačvu sa 1:0 u Kuli gde će kao domaćini ove jeseni igrati prvenstvene mečeve.
Fudbal: Spartak savladao Mačvu na startu sezone

Spartak Ždrepčava krv startovao je pobedom u novoj sezoni. Boljom igrom u nastavku utakmice tim Vladimira Gaćinovića savladao je Mačvu 1:0 golom Mileta Savkovića.

Gosti su prvi zapretili, ali su pokušaji Gigića i Obrovca izblokirani. Nastavili su Šapčani s napadima, kao i Subotičani samo je završnica na obe strane bila slaba. U 20. minutu Adamović je centrirao, a Ivić glavom loptu poslao pored gola. Samo nekoliko minuta kasnije Mačva je ponovo stvorila šansu, šut Gigića sa 11 metara je izblokiran. Nisu „golubovi“ ništa prepuštali slučaju, sve češće su pokušavali po levoj strani da dođu do gola protivnika, međutim dobro postavljena odbrana Mačve je odolevala. U finišu prvog dela Spartak je bio najbliži da dođe do prednosti. Šimura je silovito šutirao iskosa sa leve strane, ali je lopta pogodila stativu i šansa za vođstvo je propuštena.

U nastavku utakmice Spartak je bio bolji na terenu. Đuričin je prvi zapretio posle asistencije Miloševića, šutirao je sa ivice šesnaesterca, lopta je prošla tik pored stativa. Vodila se velika borba na terenu. U 62. minutu Glavčić je prošao po levoj strani, uputio pas do Miloševića koji pogađa u ruke golmana Puletića. Uzvratili su gosti preko Lazarevića, ali je Perić odlično intervenisao. Ofanziva Spartaka isplatila se u 88. minutu. Nakon odličnog centaršuta Tekijaškog sa desne strane, Mile Savković je umakao odbrani Mačve i sa peterca glavom loptu plasirao u mrežu protivnika za 1:0.

SPARTAK ŽK – MAČVA 1:0 (0:0)
Savković 88'

Spartak: Perić, Tekijaški, Ćalasan, Kerkez, Milošević (Vukčević), Šimura, Jočić, Čečarić (Afum), Đuričin, Savković, Đenić (Glavčić).

Mačva: Puletić, Pejović, Ristivojević, Lazarević, Tošić (Jeftić), Ivić, Obrovac (Adamović), Jovanović, Gavrić, Gemović, Gigić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 9 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 2717
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.