Komentara: 2
Pregleda: 1807

Fudbal: Spartak protiv Poleta na startu borbe za trofej Kupa Srbije

14.09.2017. u 20:13h
Izvor: Subotica.com
U Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije danas su izvučeni parovi šesnaestine finala Kupa Srbije, a voljom žreba Spartak Ždrepčeva krv za protivnika je dobio Polet 1980 iz Lipljeg sela, iz južne srpske pokrajine Kosova i Metohije.
Fudbal: Spartak protiv Poleta na startu borbe za trofej Kupa Srbije

Uz prisustvo predstavnika klubova u Staroj Pazovi u prostorijama SCFSS  izvučeni su parovi šesnaestine finala Kupa Srbije. Parove je izvlačio Stanislav Karasi, bivši igrač Crvene zvezde i veliko ime srpskog i jugoslovenskog fudbala.

Mečevi 1/16 finala Kupa se igraju u sredu 20. septembra,kada Spartak putuje u južnu srpsku pokrajinu KiM, gde će snage odmeriti sa Poletom. Partizan i Crvena zvezda zbog obaveza u Ligi Evrope svoje mečeve će odigrati 11. oktobra.

Prolaz u dalju fazu pored Spartaka i Poleta tražiće parovi: Sloboda (Užice) – Borac (Čačak), Javor (Ivanjica)– Sinđelić (Beograd), Budućnost (Dobanovci) – Voždovac, Bežanija – Napredak (Kruševac), Jagodina – Čukarički, Mačva (Šabac) – Bačka (Bačka Palanka), Crvena zvezda – Dinamo (Vranje), Dinamo (Pančevo) – Vojvodina, Radnički (Pirot) – Novi Pazar, Zlatibor  – Radnički (Niš), Radnički (Novi Beograd) – Mladost (Lučani), Zemun – Rad, Rtanj – Partizan, Metalac – Proleter (Novi Sad) i Inđija – Radnik (Surdulica)

Kalendarom takmičenja za Kup Srbije predviđeno je da se završno takmičenje najmasovnijeg klupskog takmičenja odvija u sledećim terminima: osmina finala 25. oktobra, dok će mečevi od četvrtfinala do finala odigravati tokom proleća 2018. godine. Finale je zakazano za 23. maj.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1807

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.