Komentara: 1
Pregleda: 1861

Fudbal: Spartak priželjkuje pobedu protiv Partizana

15.03.2019. u 16:06h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u subotu gostuju u Beogradu, gde će u okviru 27. kola Superlige, snage odmeriti sa Partizanom. Osokoljeni vezanim pobedama u Novom Sadu i protiv Surduličana, nadaju se da mogu i protiv crno – belih uknjižiti bodove. Susret počinje u 15 časova.
Fudbal: Spartak priželjkuje pobedu protiv Partizana

Nakon vezanih pobeda protiv Vojvodine i Radnika, Spartak Ždrepčeva krv ide u Beograd na megdan Partizanu koji je uknjižio dva vezana poraza u prvenstvu. Iako su crno – beli apsolutni favoriti, Subotičani u glavni grad ne putuju sa belom zastavom. Želja im je da nastave u istom ritmu i kao pobednici da se vrate kući.

- Idemo u goste Partizanu koji je u prethodne dve prvenstvene utakmice ostao bez bodova što znači da će biti izuzetno motivisan da se iskupi za neuspehe. Uz maksimalan respekt protivnika i situacije u kojoj se oni nalaze i mi imamo motiv da ostvarimo povoljan rezultat jer nam, kao i njima bodovi trebaju. Partizan ima najbolju odbranu. Samo tri primljena gola na njihovom stadionu to potvrđuju. Međutim, na terenu će im biti protivnik Spartak, tim koji u poslednje vreme pruža kvalitetne partije. Očekujem od mojih igrača da nastave u istom ritmu, pruže još jednu dobru partiju koja će nam doneti povoljan rezultat. Siguran sam da će prisutna publika uživati jer će se na terenu voditi otvorena borba, prsa u prasa, u kojoj ćemo ostvariti željeni cilj i pokazati da je Spartaku mesto u gornjem delu tabele. Ovi momci to zaslužuju, a oni će na terenu to i potvrditi – kaže Predrag Rogan, šef stručnog štaba Spartaka.

Vezista Spartaka, Milan Marčić, pred meč u Beogradu ističe: 

- Očekuje nas teška utakmica u Beogradu protiv kvalitetne ekipe Partizana, sačinjene od izuzetnih pojedinaca. Međutim, uz dužno poštovanje protivnika, mi gledamo samo sebe i nadamo se najboljem. Dobro smo radili, trenirali, a ono što je najvažnije, u poslednjim utakmicama odlično igrali. Idemo u Beograd da se nadigravamo i potvrdimo da trenutno stanje na tabeli ne pokazuje pravi kvalitet Spartaka i atmosfere u ekipi. Iako smo imali samo dva dana posle Kup utakmice da se oporavimo i pripremimo za ovu utakmicu, mi ćemo se boriti da ostvarimo pozitivan rezultat.

Utakmica u Beogradu se igra od 15 časova, a prenosiće je TV ArenaSport1

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 1861

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub partizan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.