Komentara: 2
Pregleda: 1543

Fudbal: Spartak predstavio novog šefa struke

03.10.2018. u 18:16h
Izvor: Subotica.com
Fudbalski klub "Spartak Ždrepčeva krv" danas je i zvanično predstavio novog šefa stručnog štaba Predraga Rogana, koji je na klupi „golubova“ zamenio Vladimira Gaćinovića dosadašnjeg kormilara Subotičana.
Fudbal: Spartak predstavio novog šefa struke

Prilikom promovisanja novog trenera, sportski direktor subotičkog superligaša, Ljubiša Dunđerski, najpre se zahvalio prethodnom strategu Gaćinoviću i poželeo mu mnogo uspeha u daljem radu, a potom istakao šta su bili glavni razlozi da Rogana dovedu na mesto šefa struke

- Zadovoljstvo mi je da kao novog šefa stručnog štaba promovišem Predraga Rogana,koga nema potrebe nešto posebno da predstavljam,  jer je dobro poznato lice i pre je radio u klubu – rekao je Dunđerski - Mnogi su treneri kontaktirali upravu i nudili se da dođu na klupu Spartaka, međutim,  mi smo se odlučili za Rogana zbog njegovog znanja i  hrabrosti da u ovakvom momentu preuzme tim,  a činjenica da je tu kod nas govori da ima maksimalno poverenje ljudi iz Uprave Spartaka. Sigurni smo da će iz ove ekipe izvući maksimum i da će vratiti Spartak tamo gde mu je mesto. Jedan od glavnih razloga što je odluka pala da Predrag dođe u Spartaka jeste činjenica da je kroz svoju trenersku karijeru iznedrio  veliki broj mladih igrača, a to je u ovom klubu prioritet.

Nakon njega reč je preuzeo i novi šef struke plavo – belih, Predrag Rogan.

- Zahvaljujem se upravi Spartaka na čelu sa predsednikom Simovićem. Privilegija je biti deo jednog ovakovog sportskog kolektiva i kluba sa dugom tradicijom koji je u proteklom periodu postavio visoke standarde – istakao je Rogan.

Fudbal: Spartak predstavio novog šefa struke

Rezultati nisu išli na ruku Subotičanima od učešća u Evropi. Domaće prvenstvo loše je počelo za „golubove“  koji se nakon desetog kola nalaze pri dnu tabele. Preuzeti ekipu u takvoj situaciji hrabar je potez.

- Znamo da situacija nije sjajna, ali verujem u ovaj igrački kadar u stručni štab, sebe i ubeđen sam da  ćemo zajedničkim snagama uspeti da odgovorimo predstojećim izazovima. Ono što mogu da obećam u ime svih od igrača, mojiha saradnika i mene jeste maksimalna posvećenost, angažovanost, privrženost klubu, jer je to jedini  način da dođemo do rezultata, a oni su jedino merilo kvaliteta i uspeha u profesionalnom sportu. Maksimalno poverenje imam u svoje saradnike, manje više stručni štab je ostao nepromenjen, vremena je relativno malo za velike  promene u startu, ali se sigurno nadamo osvajanju bodova već u subotu protiv Radnika u Surdulici – rekao je novi šef struke Spartaka.

U stručnom štabu Spartaka su nastale i male kadrovske promene dolaskom novog šefa struke. Ostali su Sava Pavićević kao pomoćni trener, Srđan Žakula na mestu trenera golmana, a sa Roganom je došao Branko Mirjačić, njegov prvi saradnik.

- Zahvaljujem se ljudima iz kluba i šefu Roganu na ukazanomoj časti da  radim u klubu kakav je Spartak, klub sa velikom tradicijom. Daću svoj maksimum da pomognem ovom klubu i šefu struke,  da se tim što pre vrati na kolosek na kom je Spartak bio samo pre nekoliko meseci – rekao je Mirjačić

Darko Sekulović, koji je bio deo stručnog štaba do sada, ostaje i dalje uz prvi tim, ali i uz omladinsku školu gde će raditi individualne treninge sa igračima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1543
Povezane teme

fudbalski klub spartak

predrag rogan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.