Komentara: 7
Pregleda: 4512

Fudbal: Spartak predstavio novajlije - Nikolu Furtulu i Andriju Rajovića

06.12.2020. u 10:30h
Izvor: Subotica.com
Spartak angažovao dvojicu novih igrača. "Golubovi" su pojačali ofanzivni red Furtulom i Rajovićem.
Fudbal: Spartak predstavio novajlije - Nikolu Furtulu i Andriju Rajovića

Rukovodstvo Spartak Ždrepčeve krvi polako pojačava redove za nastavak sezone. Iako prelazni rok nije zvanično počeo u plavo-belo jato stigla su dvojica novajlija. Ugovore na tri i po godine sa subotičkim superligašem potpisali su Nikola Furtula i Andrija Rajović.

Novajlije je predstavio i poželeo im dobro došlicu sportski direktor Ljubiša Dunđerski .

Fudbal: Spartak predstavio novajlije - Nikolu Furtulu i Andriju RajovićaNikola Furtula (23) igra na poziciji napadača, a u Spartak dolazi iz srpskoligaša Hajduka iz Kule gde je u protekoloj polusezoni postigao 18 golova.

- Ovo je veliki iskorak u mojoj dosadašnjoj karijeri jer je Spartak veliki klub koji se bori da bude u vrhu našeg fudbala i bori se za izlazak u Evropu. Na meni je da se borim i iskoristim svaku šansu koja mi se ukaže – rekao je Furtula.

Fudbal: Spartak predstavio novajlije - Nikolu Furtulu i Andriju RajovićaAndrija Rajović (19) igra na poziciji ofanzivnog veznog. Prošao je školu Crvene zvezde, kratko bio u Danskoj, a dolazi iz Premijerlige Bosne i Hercegovine iz Zvijezde iz Stanišića.

- Hvala upravi na ukazanom poverenju. Tu sam već nekoliko dana i prezadovoljan sam kako su me prihvatili u klubu, načinom rada na treninzima.  Srećan sam đto sam došao u klub kao što je Spartak, sa dugogodišnjom istorijom. Klub koji je poznat po radu  i stvaranju talentovanih igrača. Moje je da radim, treniram, budem posvećen i čekam svoju priliku, a kada se ukaže da je iskoristim najbolje što znam – istakao je Rajović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 4512
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.