Komentara: 2
Pregleda: 1186

Fudbal: Spartak poražen u Gornjem Milanovcu od Metalca (3:0), u nedelju dolazi Crvena zvezda

18.02.2021. u 09:37h
Izvor: Subotica.com
Spartak je u Gornjem Milanovcu ostao bez bodova. Metalac je bio bolji i već u prvom poluvremenu stigao do prednosti,a u nastavku rešio pitanje pbednika postigavši još dva gola.
Fudbal: Spartak poražen u Gornjem Milanovcu od Metalca (3:0), u nedelju dolazi Crvena zvezda

Fudbaleri Spartaka poraženi su od Metalca sa 3:0 u Gornjem Milanovcu u okviru 22. kola Linglong Superlige Srbije. Domaćin se revanširao Subotičanima za poraz u jesenjem delu na Gradskom stadionu.

Boljom igrom Metalac je u 39. minutu stigao do prednosti golom Cvetkovića. Prvo je pokušao Maksimović, Dujmović je na kratko odbranio, ali je odbijenu loptu prihvatio Stefan Cvetković i doveo svoj tim u vođstvo.

U nastavku je Spartak prvi zapretio preko Savkovića, ali je za malo bio neprecizan. Vrlo brzo je to domaćin kaznio i udvostručio prednost. Subotičanima ništa nije išlo po planu na ovoj utakmici, dok je protivnik kaznio svaku njihovu grešku. Tačku na pobedu stavio je Cvetković svojim drugim pogotkom gotovo na identičan način. Posle odbitka on je prihvatio loptu i po drugi put matirao Dujmovića za konačnih 3:0.

Metalac – Spartak 3:0 (1:0)
Cvetković 38’, 79’, Mboungou 58’

Metalac: Puletić, Maksimović, Cvetković (Pecelj), Krajišnik (Pavlović), Vasiljević, Katanić (Grbović), Zoćević, Rogač, Mlađenović (Kokir), Vlalukin, Mboungou (Jokić).

Spartak: Dujmović, Dunđerski, Tekijaški, Jočić, Vidović, Marčić (Branković), Šimura, Jovanović (Vujanović), Tufegdžić (Vidaković), Srećković (Savković), Furtula (Bijelović).

U nedelju od 17 časova Spartak na Gradskom stadionu dočekuje Crvenu zvezdu. Utakmica se igra bez prisustva publike.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 1186
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.