Komentara: 2
Pregleda: 1150

Fudbal: Spartak poražen od Proletera u Novom Sadu (2:0)

16.03.2021. u 09:00h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka ostali su bez bodova u 27. kolu Linglong Superlige Srbije. Subotičani su poraženi od Proletera sa 2:0 u Novom Sadu. Iako su mreže mirovale posle prvih 45 minuta u finišu utakmice domaćin je postigao dva gola i osvojio tri boda.
Fudbal: Spartak poražen od Proletera u Novom Sadu (2:0)

Prvo poluvreme meča proteklo je u izjednačenoj igri oba tima. Borba se vodila, uglavnom na sredini tetena bez većih opasnosti po golmane.

Nastavak utakmice je doneo mnogo veću borbenost ekipa, pa su neki igrači zaslužili i crveni karton te morali pre kraja utakmice da napuste teren. Mogao je Proleter u 71. minutu do vođstva, ali je udarac sa bele tačke Jovanovića, odbranio Dujmović i doneo nadu da će Subotičani uzeti bar bod. Na žalost ekipa sa Slane bare je uspela u 83. minut da dođe do vođstva, a minut kasnije Spartak je imao igrača manje. U završnici utakmice Mirosavljev je udvostručio prednost Proletera i postavio konačnih 2:0.

Proleter -Spartak ŽK 2:0 (0:0)
Bašanović 83’, Mirosavljev 90+3’

Proleter: Vasiljević, Mitrović (Knežević), Marjanović, Jovanović (Ilić), Pejić, Kovačević, Bašanović, Milošević, Živojinović (Vesić), Tomović (Bacanović), Ivanović (Mirosavljev).

Spartak: Dujmović, Dunđerski, Tekijaški, Ivančević, Jović (Branković), Marčić (Đurasović), Šimura (Rajović), Savković, Tufegdžić, Bijelović (Vujanović), Furtula (Krstić).

U narednom kolu Spartak dočekuje ekipu TSC-a iz Bačke Topole. Utakmica se igra u subotu od 15 časova, bez prisustva publike.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 1150
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.