Komentara: 6
Pregleda: 1296

Fudbal: Spartak poražen od Crvene zvezde (3:0)

29.11.2021. u 09:06h
Izvor: Subotica.com
Spartak je poražen od Crvene zvezde u Beogradu sa 3:0 u 18. kolu Superlige. Rano vođstvo domaćeg tima, a potom i brzi gol na startu drugog poluvremena „sasekli su krila golubovima“ koji nisu pošteno nijednom zapretili Borjanu tokom svih 90. minuta.
Fudbal: Spartak poražen od Crvene zvezde (3:0)

Samo posle devet minuta Zvezda je stigla do prednosti. Ben je izveo slobodan udarac, a Rodić iz drugog plana se ubacio i glavom loptu smestio u mrežu Spartaka za 1:0.  Zvezda je rutinski održavala stečenu prednost i pokušavala da još koji put ugrozi Dubljanića, preko Gajića i Pavkova, dok su Subotičani bili gotovo bezopasni. Tek u 44. minutu se Moris odlučio na šut, pokušao je sa 25 meatra, ali je Borjan dobro reagovao i loptu izbacio u korner.

Drugo poluvreme samo što je počelo posle ispucavanja Strahinje Erakovića ka centru, Falko je bio na dobrom mestu i glavom zakačio loptu, preusmerio je do Bena koji olako vara odbranu Spartaka i postiže gol za 2:0. Igrao se 63. minut posle lepe akcije domaćih igrača iz samo tri poteza stigli do trećeg pogotka, ali je nakon konsultacija sa VAR sobom poništen je Falkov gol jer se Ben nalazio u nedozvoljenoj poziciji, i po proceni sudija uticao na igru.

U 71. minutu posle pasa Aleksandra Kataija, Ben je prihvatio loptu krenuo ka golu Subotičana, našao se u duelu sa Brankovićem, ali je usledio nesporazum istrčalog Dubljanića i saigrača te su se obojica posle sudara našla na zemlji dok je tamnoputi napadač Zvezde loptu smestio u mrežu za 3:0.

Imali su crveno – beli još nekoliko dobrih šansi, nisu ih realizovali. Na drugoj strani gosti su u poslednjoj sekundi imali priliku, Marčić je glavom loptu prosledio posle kornera, ali je ona završila pored stative sa spoljne strane.

Crvena zvezda – Spartak 3:0 (1:0)
Rodić 9’, Ben 46’,71’

Crvena zvezda: Borjan, Gajić, Eraković, Dragović, Rodić (Gobeljić), Petrović, Srnić (Stanić), Ivanić, Ben (Krstičić), Katai (Lazetić), Pavkov (Falko).

Spartak: Dubljanić, Ivančević, M. Bogićević, Branković (Šćepanović),  Milošević (Marčić), Šimura, Moris (Hrstić), Bijelović, Vidaković, Srećković (Mihajlović), Nikolić (Todoroski).

U narednom kolu Spartak dočekuje Mladost iz Lučana. Utakmica se igra u nedelju od 17 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 1296
Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.