Komentara: 3
Pregleda: 1291

Fudbal: Spartak poklekao protiv Vojvodine u završnici meča

01.10.2018. u 10:55h
Izvor: Subotica.com
Ostali su Subotičani bez bodova i u 10. kolu Superlige Srbije. U vojvođanskom derbiju odigranom u Kuli Vojvodina je bila bolja od Spartak Ždrepčeve krvi za gol i pobedila 1:0.
Fudbal: Spartak poklekao protiv Vojvodine u završnici meča

Spartak je poražen od Vojvodine u Kuli minimalnim rezultatom i to u samoj završnici utakmice. "Golubovi" su dobro otvorili meč i imali jaku inicijativu od starta, ali ne i rešenje da terensku nadmoć krunišu golom.  

Zapretila je Vojvodina sa desne strane, ali je šut Arsića zaustavio Ostojić dobrom intervencijom. Na drugoj strani posle centaršuta Glavčića pokušao je Ćalasan i glavom loptu prosledio pored gola. Igra se odvijala na polovini terena koji je pripadao Vojvodini, gosti su pokušavali iz kontre da ugroze Ostojića, ali bezuspešno.

Subotičani su imali svoje šanse, Denković i Čečarić su pokušali, ali je to za Rockova bilo odbranjivo. Glavčić je u finišu prvog dela uputio šut iz daljine, lopta je prošla kroz noge odbrambenih igrača novosadskog tima, ali je Rockov uz veliki napor odbranio i poslao u korner. Mogao je Šimura doneti prednost Subotičanima, da je bio precizniji. Šutirao je sa ivice kaznenog prostora i lopta je završila iznad prečke. Zapretila je i Vojvodina, međutim loptu nakon šuta Ezea zaustavio je sigurni Ostojić.

Drugi deo meča doneo je veću inicijativu gostujućeg tima. Pokušao je Arsić, Ostojić je bio siguran. Vodila se žestoka borba. Želeli su i jedni i drugi da dođu do gola koji bi im doneo bodove, ali do same završnice su mreže mirovale. Ipak u finišu utakmice Novosađani su stigli do gola. Damjan Gojkov je smestio loptu u gol Spartaka i Vojvodini doneo pobedu – 1:0.

Spartak ŽK – Vojvodina 0:1 (0:0)

Spartak ŽK: Ostojić, Tekijaški, Ćalasan, Kerkez, Milošević, Marčić (Jočić), Šimura, Denković, Glavčić, Vukčević (Obradović), Čečarić.

Vojvodina: Rockov, Stojković, Graovac, Saničanin, Čoučoumis, Đurić, Milojević (Mesarović), Đuričin (Gojkov), Arsić, Srećković, Eze.

U narednom, 11. kolu, Spartak gostuje u Surdulici gde će odigrati meč sa Radnikom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 1291
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.