Komentara: 1
Pregleda: 1052

Fudbal: Spartak otputovao u Lučane

02.03.2018. u 16:10h
Izvor: Subotica.com
Utakmice 25. kola Super fudbalske lige Srbije, koje su bile zakazane za sredu, a zbog vremenskih neprilika odložene, odigraće se sutra. Spartak Ždrepčeva krv otputovao je u Lučane gde će snage odmeriti sa ekipom Mladosti.
Fudbal: Spartak otputovao u Lučane

Četa Aleksandra Veselinovića nakon teškog meča sa Crvenom zvezdom dobila je nekoliko dodatnih dana da se odmori i pripremi, pa je na megdan Lučancima otputovala u kompletnom sastavu.

- Putujemo u Lučane na megdan jednoj izuzetno kvalitetnoj ekipi koja ima dobrih individualaca, ali bez obzira na sve mi uvek idemo na pobedu i tri boda . U prvom delu šampionata  Mladost je pokazala da je nezgodan protivnik, kada smo mi imali prednost od 3:1, 15. minuta do kraja susreta oni su uspeli da izjednače i potvrde kvalitet. U Lučane idemo kompletni,  jako motivisani  i ukoliko maksimalno skoncentrisani uđemo u meč neće biti nikakvih problema - poručuje Savo Pavićević, pomoćni trener Spartaka.

Aranđel Stojković, desni bek "golubova" svestan je kvaliteta protivnika i teškog terena koji čeka Subotičane u Lučanima, ali i pored toga veruje da Spartak može do bodova protiv Mladosti.

- Veoma teško gostovanje je prednama u Lučanima protiv ekipe sa kojom smo vodili borbu u jesenjem duelu. Mladost je odgovorna ekipa sačinjena od dobrih i  iskusnih igrača. Nadamo se da će nas vreme pslužiti, da ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu bez povreda i osvojiti bodove - ističe Stojković

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 1052

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

sava pavićević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.