Komentara: 1
Pregleda: 1154

Fudbal: Spartak poražen od Mladosti u Lučanima (2:0)

04.03.2018. u 09:57h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv pretrpeo je treći poraz za redom u nastavku Superlige Srbije. "Golubovi" su na gostovanju u Lučanima ostali bez bodova nakon pobede Mladosti sa 2:0. U sredu u Suboticu dolazi Zemun.
Fudbal: Spartak poražen od Mladosti u Lučanima (2:0)

Subotičani su imali dobre prilike, ali ih nisu realizovali, dok su Lučanci sve dve prilike, među retkkima, iskoristili da postignu dva gola i reše dilemu kome će tri boda.

Odlaganja utakmica zbog vremenskih neprilika nisu se odrazila najbolje na fudbalere Spartak Ždrepčeve krvi. Plavo – beli poklekli su u Lučanima. Mladost je posle nekoliko pokušaja koje je zaustavio golman Ostojić u 23. minutu stigla do prednosti. Radivojević je uputio dubinsku loptu do Dimića, a on je plasirao u mrežu Spartaka.

Imali su Subotičani priliku da izjednače, ali je šut Savkovića zaustavio Rosić. Novajlija Đuričin, takođe se našao u prilici da poravna rezultat pre odlaska na pauzu, međutim bezuspešno jer je Mladost na golu imala raspoloženog Rosića.

U nastavku se vodila borba, nizale su se prilike na obe strane. Lučanci su bili uspešniji i u drugom delu, a tačku na pobedu domaćina stavio je Radivojević nakon dobre asistencije Bogdana Miloševića u 87. minutu.

Mladost – Spartak ŽK 2:0 (1:0)
Dimić 23', Radivojević 87'

Mladost: Rosić, Pešić, I. Milošević, Šatara, B. Milošević, Jovanović (Trifunović), Pejović, Pavlović Tumbasević, Dimić (Odita), Radivojević (Lazić).

Spartak: Ostojić, Stojković, Ćalasan, Kerkez, Vukčević (Milošević), Šimura (Glavčić), Jočić, Čečarić (Dijeng), Đuričin, Savkvić, Nikolić.

"Golubovi" već u sredu, 7. marta, imaju novi okršaj, kada na Gradskom stadionu u okviru 26. kola Superlige Srbije dočekuju Zemun.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 1154

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.