Komentara: 1
Pregleda: 1147

Fudbal: Spartak osvojio bod u Kruševcu

13.02.2024. u 08:56h
Izvor: Subotica.com
Spartak je na prolećnoj premijeri u Kruševcu osvojio bod odigravši nerešeno 1:1 sa Napretkom u 20. kolu Superlige. Stekli su Subotičani prednost preko Prijovića, a Jovanović se pobrinuo da izjednači u završnici prvog dela. Nastavak utakmice je protekao u velikoj borbi, „golubovi“ su bili bliži pobedi, ali stvorene prilike nisu iskoristili i meč je završen bez pobednika.
Fudbal: Spartak osvojio bod u Kruševcu

Nametnuo je Spartak svoj ritam na startu meča što se isplatilo u 18. minutu nakon prekida. Tomović je izveo korner, Martinović loptu spustio  u peterac gde se najbolje snašao Prijović i plasirao je u mrežu Savića za 0:1. Mogli su Subotičani i da uvećaju prednost,. Ali je pokušaj Mudrinskog zaustavio golman napretka. Kako je vreme odmicalo, domaćin je pružao bolju igru, a u finišu prvog dela je iskoristio najbolju šansu i poravnao rezultat. Vukajlović je uputio centaršut sa leve strane , a na drugoj stativi se najbolje snašao Jovanović i glavom loptu poslao u dalji ugao za 1:1.

Drugo poluvreme je donelo dinamičniju i borbeniju igru. I jedni i drugi su želeli da na startu prolečne trike dođu do tri boda. Spartak je imao konkretnije prilike, ali je izostala završnica i u Suboticu su se vratili sa osvojenim bodom.

Napredak - Spartak 1:1 (1:1)
S. Jovanović 39’ – Prijović 18’

Napredak: Savić, S. Jovanović, Mršić, Marinković, Blagojević, Vukajlović, Ljubomirac, Krstić, Zličić (Marjanović), Đ. Jovanović (Stojanović), Majdevac (Bojović).

Spartak: Vulić, Babić, Prijović, Martinović, Bogićević, Ćalasan, Lukić, Mijić (Todoroski), Rošević (Bijelović), Tomović, Mudrinski (Ubiparip).

Spartak u narednom kolu dočekuje Mladost iz Lučana, a utakmica se igra u nedelju, 18. februara od 15 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 meseca i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 1147
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.