Komentara: 7
Pregleda: 2693

Fudbal: Spartak od 15 časova dočekuje Čukarički

02.03.2019. u 09:30h
Izvor: Subotica.com
Posle dva gostovanja u prolećnom delu, fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi odigraće utakmicu na domaćem terenu. Subotičani će u subotu od 15 časova, u okviru 24. kola Superlige Srbije ugostiti Čukarički, trenutno četvrtoplasiranu ekipu na tabeli.
Fudbal: Spartak od 15 časova dočekuje Čukarički

Spartak će nakon osvojenog boda u Kruševcu , pokušati da trijumfuje pred svojom publikom u Subotici. Ni malo lako neće biti ekipi Predraga Rogana, kojoj su bodovi preko potrebni, da ostvari planove, ali se nada da će uspeti i trijumfovati protiv Čukaričkog.

- Svesni smo težine zadatka koji je pred nama. Dočekujemo Čukarički, jedan od najbolje organizovanih klubova u Srbiji koji ove sezone igra izvanredno. Ekipa koja je sastavljena od kvalitetnih iskusnih i mladih igrača, dobro vođena od strane kolege Sime Krunića. Veliko poštovanje prema protivniku imamo, međutim, nama su bodovi preko potrebni i svaki osvojen je od izuzetnog značaja. Od igrača očekujem da pruže dobru partiju na nivou one u Kruševcu i ako tako bude, uz lopte u mreži protivnika, u šta ne sumnjam,  pozitivan rezultat neće izostati – kaže šef struke Spartaka

Stefan Milošević, univerzalac plavo – belih, pred duel sa Čukaričkim obećava veliku borbu na terenu i poziva navijače da podrže Spartak do prve prolećne pobed.

- Pozicija Čukaričkog na tabeli mnogo govori o kakvoj ekipi je reč. Brđani igraju napadački , dobar i otvoren fudbal, a nama to odgovara i to smo pokazali na mnogim utakmicama do sada. Mi ćemo da pružimo veliku borbu na terenu uz maksimalno zalaganje i želju da upišemo pobedu. Ako tako bude verujem da tri boda ostaju u Subotici. - ističe Milošević - Ovo je prva utakmica u nastavku sezone koju igramo na domaćem terenu i iskoristio bih priliku da pozovem navijače da dođu u što većem broju na Gradski stadion, da nas podrže do pobede.

Duel 24. kola u Subotici igra se danas od 15 časova, a po prvi put će biti u upotrebi novi LED semafor, koji je juče promovisan na Gradskom stadionu.

Fudbal: Spartak od 15 časova dočekuje Čukarički

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 3 nedelje
Komentara: 7
Pregleda: 2693

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.