Komentara: 1
Pregleda: 1608

Fudbal: Spartak nakon preokreta slavio u Ivanjici

21.11.2020. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka upisali su pobedu na gostujućem terenu. Subotičani su u Ivanjici savladali Javor i upisali nova tri boda.
Fudbal: Spartak nakon preokreta slavio u Ivanjici

Spartak Ždrepčeva krv uknjižio je pobedu sa novim šefom struke. „Golubovi“ su u Ivanjici u okviru 15. kola Linglog Superlige Srbije savladali Javor sa 3:1. Iako je domaći tim poveo golom Ilića, Subotičani su vrlo brzo upeli da izjednače, a potom i preokrenu rezultat još u prvih 45. minuta. U nastavku nije bilo golova, ali su bodovi stigli na sever Bačke.

Igralo se otvoreno na obe strane, nizale su se polu šanse, a onda je Javor došao do prednosti pogotkom Ilića. Nije to poljuljalo Subotičane. Rešeni da upišu nove bodove, „golubovi“ su se razigrali i na isteku 28. minuta stigli do izjednačenja. Stefan Denković je zatresao mrežu Javora. Samo desetak minuta kasnije za Spartak je dosuđen kazneni udarac, a precizan sa bele tačke bio je kapiten Milošević i preokrenuo rezultat – 1:2. U završnici prvog dela Vladan Vidaković je povećao prednost „golubova“ – 1:3.

U nastavku utakmice vodila se borba. Imali su i jedni i drugi prilike da promene rezultat, ali je završnica izostala. Pokušavao je domaći tim da anulira prednost Subotičana. Atakovali su na gol Dujmovića, ali nisu našli rešenje za dobru odbranu plavo – belih i bodovi su stigli u Suboticu.

Javor – Spartak  1:3 (1:3)
Ilić 13’ - Denković 28’, Milošević 38’ (p), Vidaković 41’

Javor: Lazović, Jevremović, Jevtić, Piščević, Luković, Maričić, Mladenović (Rušević), Šćepanović (Nikolić) Radivojević (Sević), Otašević, Ilić (Ibrahim).

Spartak: Dujmović,Dunđerski, Tekijaški, Vidović (Branković), Milošević, Marčić, Vidaković (Baić), Šimura, Savković (Srećković), Denković, Tufegdžić (Đurasović).

U narednom kolu Spartak dočekuje Radnik iz Surdilice, ali pre toga u sredu,  25. novembra, odigraće utakmicu osmine finala Kupa Srbije sa ekipom Mladosti iz Lučana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1608
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.