Komentara: 0
Pregleda: 851

Fudbal: Spartak ide na pobedu protiv OFK Bačke

23.11.2018. u 18:37h
Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak ide na pobedu protiv OFK Bačke

Posle dve nedelje pauze, takmičenje u Super ligi Srbije biće nastavljeno ovog vikenda, a u 17. kolu prvenstva, fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi će u Kuli dočekati ekipu OFK Bačke.  Subotičanima, ovaj meč dolazi posle tri uzastopna remija (sa Zemunom, Radom, Mačvom), pa im se pobeda nameće kao imperativ za beg sa dna tabele.

- Pred nama je još jedna utakmica koja je izuzetno važna za nas. Kao i za prethodnih šest i za ovu apostrofiramo da je za nas kao finale. Momci su svesni značaja utakmice. Dobro su radili u protekle dve nedelje. Imamo nekih problema oko igračkog kadra koji nas prate od početka, ali oni igrači koji izađu na teren ubeđen sam da će dati sve od sebe i da ćemo  konačno zabeležiti tu pobedu. Sa tri boda protiv Bačke,  svi prethodni rezultati i pet osvojenih bodova na izuzetno teškim mečevima dobiće na još većem značaju. Priključićemo se ekipama koje se odlepljuju od donjeg dela tabele, jer po kvalitetu i tradiciji Spartak ne zaslužuje ovo mesto trenutno na kojem je, kao i ovi mimci koji nose dres subotičkog superligaša. Svojim odnosom i pruženim partijama na terenu zaslužuju mnogo više bodova. Nadam se da će nas i sreća pogledati u nekom narednom periodu, posebno sutra i da ćemo konačno zabeležiti  pobedu – rekao je Predrag Rogan, šef struke Spartaka.

Miloš Ostojić, golman Spartak Ždrepčeve krvi, ima samo jednu poruku u ime cele ekipe pred sutrašnji duel, a ona glasi - interesuje nas samo pobeda!

- Nama je potrebno da zabeležimo jenu pobedu i damo veličinu našim dobrim rezultatima. Mislim da nas sreća nije ispratila na prethodnim mečevima, ali je treba i zaslužiti. Smatram da smo je mi našim odnosom i posvećenošću zaslužili i da će sutra sreća biti na našoj strani. Veoma važna tri boda su za nas u igri protiv Bačke i cilj je jasan. Idemo samo na pobedu, verujemo da ćemo je ostvariti. - jasan je Ostojić

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 851

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.