Komentara: 3
Pregleda: 1165

Fudbal: Spartak gostuje Radniku u Surdulici

05.10.2018. u 18:46h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi sutra od 16 časova, s novim trenerom Predragom Roganom, gostuju Radniku u Surdulici u okviru 11. kola Superlige Srbije. Subotičanima je neminovna pobeda u ovom meču za beg iz donjeg dela tabele.
Fudbal: Spartak gostuje Radniku u Surdulici

Pogled na tabelu nakon 10 odigranih kola govori da će se u Surdulici odigrati derbi začelja u kome će „golubovi“  pokušati  da dođu do važnih bodova. Svestan je šef struke Subotičana, Predrag Rogan, kakav je duel pred njegovom ekipom  sutra,  ali veruje da uz dobar pristup Spartak  može do pozitivnog rezultata.

- Svesni smo šta nas očekuje u Surdulici, gde ćemo snage odmeriti sa ekipom koja ima nekoliko dobrih pojedinaca i koja je  predvođena mojim kolegom Milanovićem na izuzetan način.I oni su, kao i mi u rezultatskoj krizi i nimalo neće biti lako. Međutim, pričali smo proteklih dana o meču koji je pred nama i o pozitivnom  stavu koji sami igrači treba da pokažu na toj utakmici. Svesni su svi momci da se  od stare slave ne živi. Moraju da pronađu motiv, da pokažu i potvrde partije iz prethodne sezone i one iz Evrope.  Moramo da damo maksimum sutra,  da budemo posvećeni igri na terenu,  a kada je tako, dobar rezultat neće izostati – jasan je Rogan

Bodovni saldo nakon deset odigranih kola nije za pohvalu Subotičana koji su samo pre dva meseca pružili izvanredne partije na međunarodnoj sceni. I pored dobre igre, rezultati nisu išli na ruku „golubovima“. Pred sutrašnju utakmicu u kojoj će snage odmeriti sa ekipom u Surdulici koja ima isti broj bodova kao i Spartak, Nemanja Obradović napadač plavo – belih poručuje:

- Mi igrači bi trebali da pokažemo reakciju već na ovom meču, s obzirom da je došao drugi šef struke i da su novi zahtevi. Utakmica će zasigurno biti teška, ali moramo da ostvarimo pozitivan rezultat kako bi mirnije otišli na pauzu koja sledi zbog reprezentativnih obaveza. Nakon toga imaćemo dve nedelje da radimo sa novim šefom kako bi se vratili na kolosek gde Spartak treba da bude, a to je gornji deo tabele i borba za plejof. Da bi to ostvarili pobeda je neminovna sutra protiv Radnika. - ističe Obradović

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 1165
Povezane teme

fudbalski klub spartak

predrag rogan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.