Komentara: 0
Pregleda: 1097

Fudbal: Spartak dočekuje Proleter u nedelju

19.09.2020. u 13:00h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi odigraće još jednu utakmicu na svom terenu. Posle Novog Pazara u goste im dolazi novosadski Proleter. Utakmica se igra u nedelju od 16 časova i dalje bez prisustva publike.
Fudbal: Spartak dočekuje Proleter u nedelju

Spartak Ždrepčeva krv još jednom je domaćin. Na Gradskom stadionu u okviru osmog kola Linglong Superlige Srbije ugostiće ekipu Proletera.  Ekipa Vladimira Gaćinovića za malo je ispustila pobedu protiv Pazaraca, pa će protiv Novosađana pokušati da popravi utisak i osvoji sva tri boda.

- Dobro poznajemo našeg narednog rivala. Sportski smo prijatelji i većinu prijateljskih utakmica igramo sa njima, tako da ve vrlo teško da možemo nečim iznenaditi jedni druge. Ekipa koja bude posvećenija, u boljem ritmu, koja bude disciplinovanija i više želela pobedu može da se nada uspehu. Znamo šta nam je činiti i kako da se ponašamo. Ne želimo da nam se ponovi izgubljeno vreme kao u prvom delu meča protiv Novog Pazara, gde nismo bili u ritmu kakvom smo želeli. Želimo da trasiramo put prema gornjem delu tabele, tako  znamo kako treba da se postavimo u utakmici s Proleterom da bi ostvarili željeni rezultat – jasan je strateg Spartaka.

Mile Savković povratnik u redove Golubova pred okršaj sa Novosađanima nema veliku dilemu.  Dosadašnji učinak i dobri rezultati moraju se potvrditi i protiv Proletera. 

- Očekuje nas težak meč protiv Proletera, ekipe koja želi da se nadigrava i ovog puta će pokušati svoje šanse da iskoristi  i uzmu bodove. Međutim, mi moramo da pokažemo da smo dobra ekipa, da sve ovo što smo uradili nije slučajnost nego kvalitet koji treba još jednom da potvrdimo zajedno sa stručnim štabom i dokažemo da smo mi ekipa za velika dela – kaže Savković.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1097
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.