Komentara: 0
Pregleda: 1270

Fudbal: Spartak dočekuje Napredak u Kuli (Nedelja, 16h)

15.09.2018. u 21:46h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv nakon prvenstvene pauze koja je usledila zbog obaveza reprezentacije, sutra u okviru 8. kola Superlige Srbije dočekuje Napredak iz Kruševca. Utakmica se igra u Kuli od 16 časova, a iz tabora subotičkog superligaša poručuju da su spremni za duel protiv Napretak i nastavak uspešnog niza.
Fudbal: Spartak dočekuje Napredak u Kuli (Nedelja, 16h)

Prvenstvena pauza došla je u pravom trenutku za fudbalere Spartaka jer su imali veoma zgusnut raspored u prethodna dva meseca. Tim Vladimira Gaćinovića boravio je na Zlatiboru gde je odradio sedmodnevne pripreme da se što bolje uigraju novajlije, ali i da se skocka ekipa pred nastavak šampionske trke gde ga već sutra (16h) očekuje utakmica u Kuli protiv Napretka iz Kruševca.

- Evropa nas je iskasapila, pa su pauza i pripreme na Zlatiboru dobro došle da napunimo baterije, kvalitetno treniramo, a ujedno da se odmorimo od velikih vrućina i napornog takmičenja koje smo imali u proteklom periodu. Veliki broj igrača je bio povređen i konačno, posle dužeg perioda, pre dva dana su skoro svi bili na treningu . Došli su nam i novi igrači, a pauzu smo iskoristili da se i oni uklope u tim. Tokom boravka na Zlatiboru imali smo vremena da odigramo prijateljski meč, tako da utakmicu protiv Napretka dočekamo spremno - kaže Vladimir Gaćinović šef struke Spartaka.

Spartak u kompletnom sastavu dočekuje Kruševljane, a pred okršaj u Kuli šef „golubova“ poručuje:

- Nije lako odigrate šest evropskih utakmica, pa se vratiti na domaće prvenstvo. Mi smo bili u potpunosti zapostavili šampionat. Imali smo samo tri boda nakon šest odigranih kola i tek u prošlom stigli do bitne pobede i počeli hvatati priključak. Teško je to sa psihološke strane, međutim verujem da će ovi momci to uspešno prebroditi i već protiv Napretka dobro odigrati. - rekao je Gaćinović - Igrači su spremni, tako da ćemo se Kruševljanima suprotstaviti u najjačem sastavu. Mnogo poštujemo našeg protivnika koji je napadački orjentisan, ali s pravom očekujemo pozitivan ishod i nastavak uspešnog niza.

Vezista Spartak Ždrepčeve krvi Nemanja Glavčić uveren je da ćeduel u Kuli pripasti Subotičanima.

- Pauza je došla u dobrom trenutku za nas da malo konsolidujemo redove s obzirom na iscrpljujući ritam koji smo prošli igrajući kvalifikacije za Ligu Evrope, a ujedno i mečeve domaćeg šampionata. S obzirom da smo prošli mini pripreme spremni dočekujemo utakmicu sa Napretkom koga mnogo cenimo, ali verujemo da možemo da pozitivnog rezultata i da će bodovi ostati u Subotici – rekao je Glavčić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1270
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.