Komentara: 6
Pregleda: 1672

Fudbal: Šimura odlučio pobednika u Nišu

27.02.2021. u 20:37h
Izvor: Subotica.com
Spartak je osvojio tri boda u Nišu. Golom Noboru Šimure u završnici meča Subotičani su stigli do pobede protiv Radničkog.
Fudbal: Šimura odlučio pobednika u Nišu

Spartak je slavio u Nišu protiv Radničkog (0:1) u 24. kolu Linglong Superlige Srbije. Subotičani su vodili ravnopravnu borbu sa Nišlijama, a čovek odluke bio je Noboru Šimura u završnici utakmice postigavši jedini gol koji je „golubovima“ daoneo važna tri boda.

Na Čairu se vodila velika borba do samog kraja. Šanse su se smenjivale, ali su čuvari mreže oba tima odolevali. Radnički je bio bliži vođstvu u prvom delu, ali je Dujmović odličnim intervencijama sprečio Nišlije da stignu do prednosti.

U nastavku meča krenule su obe ekipe otvoreno, i samo se čekalo ko će pre da stigne do gola. Iako je tim Vladimira Gaćinovića imao veći posed lopte, Spartak je ipak na kraju slavio. Posle prekida Subotičani su stigli do prednosti. Srećković je izveo udarac iz ugla, golman Radničkog je traljavo odradio posau, a u gužvi pred golom Nišlija najbolje se snašao Noboru Šimura i glavom loptu poslao u dalji ugao za radost „golubova“ i ujedno postavio konačan rezultat vredan tri boda za Spartak – 0:1.

Radnički – Spartak 0:1 (0:0)
Šimura 82’

Radnički: Kojić, Ž. Marković, Stevanović, Bjeličić (A.Kovačević), Gavrić, Aksentijević, F. Marković (M. Kovačević), Ristić (Đuričin), Pantelić, Đuričković, Stanković (Ćirković).

Spartak: Dujmović, Dunđerski (Branković), Ivančević, Tekijaški,Vidović, Marčić, Šimura, Savković (Vujanović), Tufegdžić (Vidaković), Srećković (Rajović), Furtula (Bijelović).

Spartak već u sredu na svom terenu dočekuje Mačvu,  potom putuje u Novi Pazar.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 6
Pregleda: 1672
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.