Komentara: 9
Pregleda: 3024

Fudbal: Senegalac Čeiku Dieng na pozajmici u Spartaku

17.02.2018. u 19:59h
Izvor: Subotica.com
Fudbal: Senegalac Čeiku Dieng na pozajmici u Spartaku

Najavljivano zvučno pojačanje Spartak Ždrepčeve krvi konačno je stiglo u Suboticu. Čeiku Dieng (Cheikhou Dieng) došao je na pozajmicu u redove „golubova” iz istanbulskog Bašakšehira, drugoplasiranog tima Turske. Dvadesetčetvorogodišnji Senegalac igra na poziciji levog krila, a dres Spartaka će nositi do leta.

Čeiku je igrao za norveški Sandefjord, nakon čega je prešao u Sent Palten iz Austrije. Za Bašakšahir je potpisao u letnjem prelaznom roku 2016. godine. Jesenji deo sezone je, takođe, proveo na pozajmici u Ankaraguču, za koji je zabeležio devet nastupa.

Pored Dienga u Spartak je tokom zimskog prelaznog roka stigao još jedan stranac. Timu Aleksandra Veselinovića pridružio se i Ekvadorac Medina Valdez Mauricio. Tamnoputi Medina rođen je 1995. godine i igra na poziciji veznog igrača, a dolazi iz španskog trećeligaša Deportivo Caudal Del Norte.

Fudbal: Senegalac Čeiku Dieng na pozajmici u Spartaku

Medina Valdez Mauricio

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 9
Pregleda: 3024
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.