Komentara: 0
Pregleda: 1513

Fudbal: Šampionke se okupljaju 23. januara, slede pripreme i kontrolni mečevi

15.01.2019. u 10:14h
Izvor: Subotica.com
Šampion Srbije u ženskom fudbalu, subotički Spartak, održao je u petak, 11. januara, prvu sednicu Upravnog odbora u kalendarskoj 2019. godini, na kojoj je produženo poverenje važnim karikama u organizaciji kluba, uz male promene. Ovom prilikom usvojen je i plan priprema za prolećni deo šampionata.
Fudbal: Šampionke se okupljaju 23. januara, slede pripreme i kontrolni mečevi

Posle izborne skupštine Ženskog fudbalskog kluba "Spartak", na kojem je dosadašnjem predsedniku Zoranu Arsiću produžen mandat na još 4 godine, pre par dana je održana i sednica Upravnog odbora na kojem su donete određene kadrovske promene.

Za novog sportskog direktora Kluba imenovana je Violeta Slović, dugogodišnji kapiten prvog tima, dok će Bojan Arsić, koji je bio zadužen za sportska pitanja, preuzeti funkciju generalnog sekretara. Četvorogodišnji mandati produženi su i tehničkom sekretaru Mirjani Vučetić i Mirku Laziću, komesaru za bezbednost.

Sve promene su jednoglasno odlučene, a u klubu ističu da iste neće uticati na dosadašnju primerenu organizaciju tima i kluba, kako na terenu, tako ni u tehničkom smislu.

- Odluke su donešene jednoglasno, Violeta će i dalje biti lider šampiona Srbije na terenu, s tim što je klub smatrao da je ona ličnost koja svojim primerom kako u klubu tako i van zaslužuje da obavlja funkciju sportskog direktora kluba i člana UO ŽFK "Spartak". Ostale odluke su samo potvrdile da su pravi ljudi  radili dobar posao - ističu u ŽFK "Spartak" uz poruku "da se tim koji pobeđuje ne menja"

Na sednici Upravnog odbora usvojen je i plan priprema seniorske ekipe za drugi deo sezone. Po tom planu "golubice" će se okupiti 23. januara, trenirati u Subotici do 10. februara, nakon čega se seli na desetodnevne pripreme u Antaliju.

Kao i ranijih godina u sklopu prirpema održaće se niz prijateljskih utakmica sa ekipama iz Mađarske, Hrvatske, Norveške, Danske, Rusije, a u planu je i meč ženskog seniorskog tima Spartaka protiv muškog kadetskog tima Spartaka, u poslednjoj fazi priprema.

Prema rečima Zorana Arsića, predsednika kluba, ambicije i ciljevi Kluba i ove godine biće isti, oni su: odbrana šampionske titule, osvajanje nacionalnog Kupa i plasman u Ligu šampiona sa željom da se granica uspeha pomeri i da se klub plasira u 1/8 finala.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1513

Povezana vest

Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

zoran arsić

bojan arsić

violeta slović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.