Komentara: 0
Pregleda: 3179

Fudbal: Rogan raskinuo saradnju sa Spartakom

05.06.2019. u 11:58h
Izvor: Subotica.com
Fudbalski klub "Spartak Ždrepčeva krv" ostao je bez trenera. Predrag Rogan podneo je juče ostavku na mesto šefa stručnog štaba „golubova“. Ko će na klupu Subotičana očekujemo da saznamo u narednim danima.
Fudbal: Rogan raskinuo saradnju sa Spartakom

Pripreme za novu sezonu počinju u ponedejak, a pred rukovodstvom subotičkog superligaša su novi zadaci jer će morati da reše pitanje šefa struke. Dosadašnji trener plavo – belih Predrag Rogan podneo je ostavku.

Rogan je posle odličnog nastupa na međunarodnoj sceni i lošeg starta u domaćem šampionatu preuzeo Spartak i uspeo da stabilizuje ekipu. Pod njegovim vođstvom "golubovi" su ostvarili dobre rezultate pred kraj prvog dela i pomerili se sa dna. U nastavku sezone imali su izuzetnu seriju od osam utakmica bez poraza i pobedu nad Partizanom u Beogradu. Plejof je nesrećno izostao, a sezonu su okončali na 10. mestu i sačuvali superligaški status.

Pre nekoliko dana u medijima su osvanuli napisi da je Rogan prvi pik da preuzme Napredak iz Kruševca, nakon odlaska iskusnog Milorada Kosanovića, pa je verovatno to bio razlog da podnese ostavku na mesto šefa subotičkog superligaša.

Pripreme Spartaka počinju u ponedeljak, 10. juna, a okupljanje i prozivka igrača na Gradskom stadionu zakazani su za 17 časova. Da li će biti promena i pomeranja zbog nastale situacije znaćemo u narednih nekoliko dana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3179

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

predrag rogan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.