• Pregleda: 1327

Fudbal: Gaćinović ponovo na klupi Spartaka

Fudbalski klub "Spartak Ždrepčeva krv" je vrlo brzo rešio pitanje novog šefa stručnog štaba nakon što su se sporazumno rastali sa Predragom Roganom. Bez mnogo razmišljana i pregovora izbor je pao na Vladimira Gaćinovića.
Fudbal: Gaćinović ponovo na klupi Spartaka

Uprava Spartak Ždrepčeve krvi, na čelu sa predsednikom Nikolom Simovićem, odlučila je da ponovo angažuje Vladimira Gaćinovića sa kojim su "golubovi" zabeležili odlične rezultate u plejofu, u sezoni 2017/18, izborili međunarodnu scenu i fantastično odigrali u kvalifikacijama za Ligu Evrope, postigavši istorijski uspeh izbacivanjem praške Sparte u drugom kolu.

Gaćinović i Spartak su se razišli pre osam meseci, a na vruću klupu subotičkog superligaša došao je tada Predrag Rogan. Ugovor sa Vladimirom Gaćinovićem potpisan je na dve godine, a novi šef struke  počinje sa radom već u ponedeljak, 10. juna, kada startuju pripreme za novu sezonu.

BUAČ UMESTO MIRJAČIĆA

Usledile su promene i u stručnom štabu. Dosadašnji pomoćnik šefa struke Branko Mirjačić je otišao, a Vladimiru Gaćinović prvi saradnik će biti Vladimir Buač, mladi stručnjak koji je vodio Vojvodinu i ČSK iz Čelareva. Srđan Žakula i dalje je trener golmana, Darko Sekulović ostaje pomoćni a Radomir Živković kondicioni trener.

 

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.