Komentara: 0
Pregleda: 2105

Fudbal: Gaćinović ponovo na klupi Spartaka

06.06.2019. u 23:42h
Izvor: Subotica.com
Fudbalski klub "Spartak Ždrepčeva krv" je vrlo brzo rešio pitanje novog šefa stručnog štaba nakon što su se sporazumno rastali sa Predragom Roganom. Bez mnogo razmišljana i pregovora izbor je pao na Vladimira Gaćinovića.
Fudbal: Gaćinović ponovo na klupi Spartaka

Uprava Spartak Ždrepčeve krvi, na čelu sa predsednikom Nikolom Simovićem, odlučila je da ponovo angažuje Vladimira Gaćinovića sa kojim su "golubovi" zabeležili odlične rezultate u plejofu, u sezoni 2017/18, izborili međunarodnu scenu i fantastično odigrali u kvalifikacijama za Ligu Evrope, postigavši istorijski uspeh izbacivanjem praške Sparte u drugom kolu.

Gaćinović i Spartak su se razišli pre osam meseci, a na vruću klupu subotičkog superligaša došao je tada Predrag Rogan. Ugovor sa Vladimirom Gaćinovićem potpisan je na dve godine, a novi šef struke  počinje sa radom već u ponedeljak, 10. juna, kada startuju pripreme za novu sezonu.

BUAČ UMESTO MIRJAČIĆA

Usledile su promene i u stručnom štabu. Dosadašnji pomoćnik šefa struke Branko Mirjačić je otišao, a Vladimiru Gaćinović prvi saradnik će biti Vladimir Buač, mladi stručnjak koji je vodio Vojvodinu i ČSK iz Čelareva. Srđan Žakula i dalje je trener golmana, Darko Sekulović ostaje pomoćni a Radomir Živković kondicioni trener.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2105

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

vladimir gaćinović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.