Komentara: 6
Pregleda: 709
Foto

Fudbal: Radnički slavio protiv Spartaka (0:1)

20.03.2023. u 12:52h
Izvor: Subotica.com
Spartak je poražen sa 1:0 od Radničkog iz Niša u 27. kolu Superlige. Iako su na početku Subotičani imali bolju igru, gosti su stigli do prednosti pogotkom Save Petrova, a ispostavilo se golom vrednim pobede i tri boda.
Fudbal: Radnički slavio protiv Spartaka (0:1)

Spartak je bio bolji rival u uvodnom delu meča, ali nisu našli rešenje da zatresu mrežu Nišlija. Kako je vreme odmicalo protivnik je parirao „golubovima“, a o nda ih u 34. minutu matirao pogotkom Petrova – 1:0.

Nisu uspeli Subotičani u nastavku ni do izjednačenja da dođu vrenog boda, pa su gosti minimalnim rezultatom stigli do trijumfa.

Spartak – Radnički Niš 0:1 (0:1)
Petrov 34'

Spartak: Dubljanić, Šimura, Marinković (Ostojić), Bugarin, Vitorović (Todoroski), Tumbasević (Abraham), Ado, Bijelović (Roešvić), Stanić, Srećković, Hrstić (Ubiparip).

Radnički: Rosić, Džakman, Amougou, Andrić, Pejović, Belaković  (Ajdar), Marjanović, Mesarović (Jovanović), Gakou (Savić), Petrov (Škrbić), Pavlović (Marjanović).

Sledi dvonedeljna pauza zbog reprezentativnih obaveza, a potom Spartak putuje u Kragujevac na megdan Radničkom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 3 nedelje
Komentara: 6
Pregleda: 709
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.