Komentara: 0
Pregleda: 1013

Fudbal: Omladinci Spartaka slavili protiv Nišlija

10.09.2018. u 12:38h
Izvor: Subotica.com
Omladinci Spartak Ždrepčeve krvi u 6. kolu Lige Srbije savladali su Radnički iz Niša sa 2:0. Subotičani su bili bolji u nastavku utakmice, a Jokić i Marković su svojim golovima doneli pobedu „golubovima“.
Fudbal: Omladinci Spartaka slavili protiv Nišlija

Omladinska ekipa Spartaka nadigrala je Radnički iz Niša i uknjižila pobedu od 2:0. Prvi deo utakmice protekao je u izjednačenoj igri. Spartak je stvorio nekoliko povoljnih prilika, ali je izotala realizacija. Ni gosti nisu bili bezopasni. Imale su Nišlije svoje šanse, međutim nisu uspelie da ih materijalizuju.

Nastavak meča doneo je bolju igru domaćina.  Zaigrali su Subotičani aglinije i svoju inicijativu krunisali sa dva gola. Nakon izmena domaći tim je dobio na svežini. Jokić je doneo prednost „golubovima“.  Iskosa sa dvadesetak metara s desne strane Jokić pogađa rašlje za vođstvo Spartaka.

Na 2:0 povisio je Marković u 76. minutu koji je prihvatio odbijenu loptu nakon intervencije golmana Ilića i plasirao je u mrežu Nišlija.

Spartak ŽK – Radnički Niš 2:0  (0:0)
Jokić 59', Marković 76'

Spartak: Dokić, Radovanović, Jović (Jokić), Damjanović, Vidović , Milošević (Cetina), Božović, Vukićević, Varga  (Bijelović ), Milijašević  (Stojanović ), Žiža  (Marković).

Radnički: Ilić, Krstić (Milovanović ), Sekulić, Petrović , Nedeljković , Al. Stamenković  (N. Petrović ), Ristić, Živković (Ranđelović ), An. Stamenković  (Mladenović ), Stefanović, Karkić (Dimitrijević ).

U 7. kolu omladina Spartaka gostuje Dinamu u Pančevu, dok kadeti putuju na megdan Teleoptiku u Beograd.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1013
Povezane teme

fudbalski klub spartak

omladinska liga u fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.