Komentara: 5
Pregleda: 2263

Fudbal: Odložena utakmica Spartak - Voždovac

15.12.2018. u 12:44h > 21:52
Izvor: Subotica.com
Utakmica 21. kola Superlige Srbije, ujedno poslednja u ovom delu prvenstva, između Spartak Ždrepčeve krvi i Voždovca koja je trebala da se igra danas u 13 časova na Gradskom stadionu je odložena.
Fudbal: Odložena utakmica Spartak - Voždovac

Sneg koji je sinoć počeo da pada napravio je velike probleme na fudbalskim terenima širom Srbije. Utakmica između Spartaka i Voždovca koja je trebala da se odigra danas u 13 časova zbog snega je odložena za sutra.

U prisustvu oba kapitena sudija Bojan Nikolić doneo je odluku da teren nije podoban za igru i da se utakmica odlaže kako propisi nalažu, za naredna 24 sata. Teren na Gradskom stadionu će do tada biti očišćen i pripremljen.

Fudbal: Odložena utakmica Spartak - Voždovac

Spartak poziva ljubitelje fudbala da pomognu u čišćenju snega

Utakmica je odložena do sutra kako propisi nalažu za naredna 24 sata. Teren na Gradskom stadionu se mora očistiti i pripremiti sutra do 11 i 30 da bi se odigrala utakmica između Spartaka i Voždovca. Radnici JKP “Stadiona”, Omladinska škola Spartak Ždrepčeve krvi angažovaće se da sutra ujutru počnu sa čiščenjem. Iz Spartak Ždrepčeve krvi pozivaju sve ljubitelje fudbala da sutra ujutro od 7 časova dođu i pomognu da se sneg ukloni sa terena kako bi se meč odigrao.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 2263

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.