Komentara: 4
Pregleda: 1930
Foto

Fudbal: Na startu drugog dela prvenstva Spartak gostuje u Kruševcu

15.02.2018. u 12:30h
Izvor: Subotica.com
Iza fudbalera Spartak Ždrepčeve krvi je više od mesec dana napornog rada i priprema za drugi deo prvenstvene trke u superligaškom društvu, koja počinje u petak i to upravo utakmicom 23. kola u Kruševcu gde će snage odmeriti Napredak i Spartak.
Fudbal: Na startu drugog dela prvenstva Spartak gostuje u Kruševcu

Golubovi su pretrpeli nekoliko promena u igračkom kadru, ali i pored toga,   trenutno trećeplasirani na tabeli, priželjkuju dobre rezultate i u prolećnom delu i očuvanje pozicije među vodećim ekipama. Tim Aleksandra Veselinovića pokušaće već protiv Kruševljana da poveća bodovni saldo.

- Nakon dva meseca pauze sledi nastavak prvenstva. Pripala nam je ta čast da sa kruševačkim Napretkom otvorimo drugi deo šampionata, tako da ljubitelji fudbala mogu očekivati  jednu uzbudljivu utakmicu dve ekipe koje će, nadam se,  težiti ofanzivnom stilu  Što se tiče Spartaka, potrudićemo se da uđemo maksimalno skoncentrisani i spremni za jednu otvorenu igru i nadigravanje. Momci su motivisani i bilo bi degutantno da se ponavljam kako su radili i kako su se trudili tokom priprema. Važno je da damo svoj maksimum na terenu i da se posvetimo onome što je pred nama. Videćemo kako će meč da se odvija, a na kraju i kakav će rezultat da bude – poručio je  Aleksandar Veselinović  šef stručnog štaba Subotičana. 

Fudbal: Na startu drugog dela prvenstva Spartak gostuje u Kruševcu

Odlaskom Đorđa Ivanovića u Partizan kapitenska traka, kada Vladimir Torbica nije na terenu, pripala je Dejanu Kerkezu. Stameni štoper  Spartaka  se nada dobrom  rezultatu u Kruševcu.

- Konačno smo dočekali ono što najviše volimo – početak prvenstva i utakmice koje donose borb za bodove. Na premijeri prolećnog dela sastajemo se sa Napretkom i  mislim da je ovo zaista derbi kola. Potrudićemo se i na terenu trenu opravdamo taj epitet ovog meča. Znamo da Kruševljani imaju kvalitetan tim, iskusne pojedince i izuzetno dobrog stručnjaka na klupi, respektujemo ih, ali u Dušanov grad ne idemo u podređenom položaju nego da se nadigravamo. Verujem da ćemo uz ovu našu igru uspeti ostvariti i dobar rezultat – rekao je Kerkez

Meč 23. kola Superlige između Napretka i Spartaka ljubitelji fudbala moći će da prate putem malih ekrana na TV Arenasport 1 od 17 časova.

Predstavljene "novajlije"

Subotičani su tokom zimskog prelaznog roka pretrpeli promene u igračkom kadru. Otišla su trojica  standardnih prvotimaca, ali se rukovodstvo Spartaka potrudilo i dovelo adekvatne zamene.

Nastavili su čelnici subotičkog superligaša praksu i dovođenje mladih igrača, pa su tako dres „golubova” zadužili: Nikola Popović (21, Čelik Nikšić), Vanja Vučićević (20, Crvena zvezda), Filip Vorotović (20, Borac Čačak), Stefan Milošević (23, Crvena zvezda) i golman Ivan Lučić (22, OFK Bačka).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 4
Pregleda: 1930

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbaleri spartaka

aleksandar veselinović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.